Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 316i kupe - koncovka
-
já radim něco decentního, koncovka asi nic moc, já míval laďák a teď jsem zase u série, nedalo se s tím jezdit moc daleko, rvalo to hlavu....případně levný řešení je vykuchání zadního tlumiče
(ber to jako vtip)
Ne ale vážně, když už, tak nějaký laďák od známého výrobce (remus atd.) a ne polsko aj...

Ne ale vážně, když už, tak nějaký laďák od známého výrobce (remus atd.) a ne polsko aj...
Já měl na jednašetce origo svody, pak vlnovec, rezonator, nazohybanou nerezovou trubku a na konci origo tlumic bmw ve kterem byla na konci navarena koncovka z VR6tky a musím říct že to byl solidní rachot. Necelých 114db. Viz. odkaz http://www.youtube.com/watch?v=SrkgNulDIEE 

-
Cau to opravdu nevím jetli je na origo výfuku vlnovecBartakkMartinW píše:Cau sem rad ze si narazil na ten vlnovec... Origo tam asi nen co? Ja ho tam teda nemam a praskla mi trubka v miste kde jdou dve do jedny... Uz je to zavareny ale co kdyz to zas praskne? Mam tam ten vlnovec dodat? Se mi nak nechce verit ze by ho tam v mnichove zapomeli dat asi to ma svuj duvod ne?