Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 316i kupe - koncovka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
ThePistaCZ

#1 Příspěvek od ThePistaCZ »

Ahojte potrebuji poradit po dunivý hluboký zvuk auta stačí jiná koncovka nebo musím celí výfuk ..mohly by jste mi nějaký doporučit ?Děkuji,
fereros2

#2 Příspěvek od fereros2 »

já radim něco decentního, koncovka asi nic moc, já míval laďák a teď jsem zase u série, nedalo se s tím jezdit moc daleko, rvalo to hlavu....případně levný řešení je vykuchání zadního tlumiče :D :twisted: (ber to jako vtip)

Ne ale vážně, když už, tak nějaký laďák od známého výrobce (remus atd.) a ne polsko aj...
carda111

#3 Příspěvek od carda111 »

Já měl na jednašetce origo svody, pak vlnovec, rezonator, nazohybanou nerezovou trubku a na konci origo tlumic bmw ve kterem byla na konci navarena koncovka z VR6tky a musím říct že to byl solidní rachot. Necelých 114db. Viz. odkaz http://www.youtube.com/watch?v=SrkgNulDIEE :mad:
BartakkMartinW

#4 Příspěvek od BartakkMartinW »

Cau sem rad ze si narazil na ten vlnovec... Origo tam asi nen co? Ja ho tam teda nemam a praskla mi trubka v miste kde jdou dve do jedny... Uz je to zavareny ale co kdyz to zas praskne? Mam tam ten vlnovec dodat? Se mi nak nechce verit ze by ho tam v mnichove zapomeli dat asi to ma svuj duvod ne?
carda111

#5 Příspěvek od carda111 »

BartakkMartinW píše:Cau sem rad ze si narazil na ten vlnovec... Origo tam asi nen co? Ja ho tam teda nemam a praskla mi trubka v miste kde jdou dve do jedny... Uz je to zavareny ale co kdyz to zas praskne? Mam tam ten vlnovec dodat? Se mi nak nechce verit ze by ho tam v mnichove zapomeli dat asi to ma svuj duvod ne?
Cau to opravdu nevím jetli je na origo výfuku vlnovec :? Ja měl lvnovec na konci svodů 4-2-1. A vím že hodně známých na autě dělalo výfuk podobně jako já a nedali tam ten vlnovec a navařili to přímo na konec svodů a furt jim to tam praskalo :roll: . Ale pokud to máš dobře zavařene, tak by to mělo něco vydržet :D
aigo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od aigo »

origo vyfuk zadnej vlnovec nema je to reseny silenblokama kolem vyfuku. pokud cghces hezkej zvuk vyndej jen kat a mas to v nizkejch otackach to bude tiche a ve ve vyssich to bude delat bordel.. ja to mel na 1,8
Odpovědět