Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
335i E90 tunning motoru
Se na to asi vykašlu a objednám všechny vstřiky, už jsem z toho na nervy.. Měl jsem dřív misfiry bank 2, tak jsem si říkal fajn, vymění se pro válce 4 - 6, ale měnit vstřiky prej není žádná prdel. Mají indexy a že není možná mixovat vstřiky s různýma indexama (s indexem do 10 ano, nad 10 prej ne). Chjo. Dneska to zas brutálně zlobilo, 2x to zdechlo po startu. v Inpě žádnej misfire nebyl, jen chyba "29f1 fuel pressure plausibility". Což by asi mohla být HPFP, ale ta už byla pár let zpět měněná na svolávačku. Nevím, jestli chybu nízkého tlaku v railu může způsobit i protíkající vstřik? A to čištění vstřiku se jmenuje ASNU, ale možná to vyčistí, ale pokud to protíká, tak mi je nějaký čištění k prdu.
Díky moc za rady, nakonec jsem vzal všechny vstřiky, zajel do Fedor auto Prostějov, mají ASNU, která umí diagnostikovat i tyhle piezo vstřiky (ne každý servis s ASNU tyhle vstřiky umí, musí na to mít ještě nějakou speciální krabici). Vyčistili je ultrazvukem a ukázalo se, že 2. a 4. protíkal. Nechal jsem tam lidových 1000 kč za čištění a diagnostiku, koupil dva nový vstřiky (3500 ks), nakódoval a auto jede a startuje jak víno.
Takže až vám někdo řekne "vyměňte všechny vstřiky", tak ho pošlete někam, hoďte si je nejdřív na tuhle diagnostiku, pokud neprotíká, tak 99% vstřiků jde vyčistit. Ani nechci přemýšlet, kolik by výměna všech vstřiků stála v BMW.
Takže až vám někdo řekne "vyměňte všechny vstřiky", tak ho pošlete někam, hoďte si je nejdřív na tuhle diagnostiku, pokud neprotíká, tak 99% vstřiků jde vyčistit. Ani nechci přemýšlet, kolik by výměna všech vstřiků stála v BMW.
-
xyron píše:panove, možna trochu offtopic, ale je normalni ze se mi po nastartovani kouri akorat z praveho vyfuku a levy nastupuje pozdeji a asi spis az pri vyssich otackach ?
Jasně že je to normalní

http://www.youtube.com/watch?v=cQ2FucZuZjo&html5=1
Tak co, 335kaři. Jezdíte? Máte přezuto? Já si kvůli občasnému popojíždění přezul na 225/45 R17 a je to peklo. Na mapu1 mi to na suchu hrabe i na trojku. Kdybych tam dal etanol a mapu5, asi bych se ani nerozjel. Oproti minulé zimě cítím, že je auto o dost agresivnější... A to vše díky (zřejmě) vyměněnému vstřiku a studenějším svíčkám. Už jsem si říkal dát dozadu 255/40 R17, ale škoda peněz.. když to mám v zimě jen na popojíždění 

Ilikeu jestli sem ještě chodíš, tak chci jenom říct, že seš ten největší idiot pod slunce....Někdo se tě slušně zeptá na radu ohledně kabelu k JB4 a ty mu odepíšeš, že pokud se nestane zákazníkem tvýho servisu, že mu radu zadarmo nedáš!!
Ty seš fakt kus hovada v roláku....Abyses nhodou neposral, myslíš, že o tvůj posranej servis někdo stojí? Strč si radu do prdele, existujou ještě slušný lidi, co poradí zadarmo a nevidí za vším prachy jako ty demente!!
Ty seš fakt kus hovada v roláku....Abyses nhodou neposral, myslíš, že o tvůj posranej servis někdo stojí? Strč si radu do prdele, existujou ještě slušný lidi, co poradí zadarmo a nevidí za vším prachy jako ty demente!!