Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 světla hella celis svítivost
ano jsou to jediná svetla s homologaci DC pro xenony ale když to srovnám s klasickýma bosch H7 tak to svítí úplně na prd a to hlavně za deště s xenonama to je trochu lebší teď tam mám H7 OSRAM NIGHT BREAKER a stejnak to jsou prostě bludičky proto se ptám kdo je má a jak mu svíti. xenony jsem dal pryč protože nemám aut. naklápění a za to poliši kostí

-
Co se týče vzhledu tak druhovýroba vypadají nejlíp DJ AUTO z ameriky, dají se shenat za slušné prachy (do dvojky za světlo) i s homologací na EU cesty. Když jsem je kupoval na auto tak měli celkem podivný úhel rozsvitu, než jaký je všude jinde, v podstatě svítily víc dopředu než na krajnici. Ale jinak to bylo čisté světlo a dálkové svítily srovnatelně (hodně moc dobře) s původní H1 bosch. Měl jsem tam ty "modré" Osramky a spokojenost. Ještě sehnat naklápění a ostřiky a dát tam xenony, to by pak bylo královské posvícení 

-
- Člen Klubu
Nevím proč se celou dobu xenony komplikujou nárokama jako to naklápění a ostřiky, když "teď" vesele přišli s těma slabšíma čočkama co má Rapid a spol. a nic to nevyžaduje. To by mě určitě nevadilo, že svítí o 25% míň než full xenon.
Myslím, že D2S výbojky nebo jak se jmenujou. To by nešlo napasovat do E36 ?

Myslím, že D2S výbojky nebo jak se jmenujou. To by nešlo napasovat do E36 ?

-
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Xenony v E30, E34 a E36 používám od roku 2003, najezdím kolem 40k km ročně a neměl jsem jedinou výtku od PČR. Vždy byly světlomety projektorové (s čočkou) a výbojky "denní bílé" 4300K.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
Totic píše:Protože E36 do roku 96 ostřiky ještě nebyly. Nějak se to uzákonilo až od faceliftu.
Taky bych si s tím nelámal hlavu.
že mám r.v. 94 a ostříky tam jsou? podle VIN aspoň, auto na díly z roku 93 mělo taky

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
-
- Kontaktovat uživatele:
No nic,odpověděl jsem si sám,a dám to i pro info kdyby někdo potřeboval.
Rozebrání je celkem jednoduchý,je jen potřeba sundat přední sklo za pomocí cvočků,odháknout automatický nastavení světel a pak už jen vyšroubovat plastový šrouby.Dá se to rozebrat do nejmenšího detailu a není to žádný jaderný inženýrství.Prvotně můj cíl byl aby oba kroužky byly stejný protože jeden byl novější a byl bílej,rovnou jsem to i stříknul do černý.Přikládám fotky.

Rozebrání je celkem jednoduchý,je jen potřeba sundat přední sklo za pomocí cvočků,odháknout automatický nastavení světel a pak už jen vyšroubovat plastový šrouby.Dá se to rozebrat do nejmenšího detailu a není to žádný jaderný inženýrství.Prvotně můj cíl byl aby oba kroužky byly stejný protože jeden byl novější a byl bílej,rovnou jsem to i stříknul do černý.Přikládám fotky.