Poradí někdo jestli v okolí Brna nebo kousek dál umí někdo nainstalovat češtinu do navi+počítače BMW E90 rv.07 320d 130Kw +čipnout motor nebo se na čipnutí vykašlat nemám s tím zkušenosti tak každá rada dorá díky
Já mam primo i s hlasovou navigaci, sice nejsou od Brna, ale dojeli pobliš měli cestu a nabízeli mě i chip. S hlasovou navigaci a přeloženým palubním PC teda idrive jsem spokojen a cena taky dobrá
Aha tak jak tomu rozumim firma pracuje v utajeni nebo co ja myslel ze kdyz se na neco zeptam tak dostanu konkretni odpoved od toho to forum snad je ale ty pracujes v utajeni zeeeee
Většina těchhle dobrodruhů pracuje v utajení, protože ukradli know-how někomu jinýmu a podsekli cenu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
No panove odpovidal jsem z mobilu nemel jsem cas, tak ze v utajeni urcite nepracuji. Samozrejme jsem nevedel presne stranky tak jsem nechtel psat nejaky fake.
Ja to mam od http://navigacecesky.cz/ staci dat i na foru hledat a mozna by jste se docetli ze uz se to tu resilo. Pet litru za to chteli
Hodně zdaru
Hlavně bacha at to nejsou žádní lojzové, protože po flashování češtiny jiným firmwarem než akceptuje auto v originále potom dochází ke klekání CCC, které je velmi ale opravdu velmi populární... nedivil bych se kdyby 50% všech CCC výmrdů bylo způsobeno "češtinou" ..