zdrar, kam má vést hadice č.5 -------E36- M50b25
mám jí zlomenou asi 15 cm za víkem, zbytek jsem nenašel, nebo to má vést jen pod auto? To si myslim že né, protože z ní fouká olej. Na fotce dílu je poměrně dlouhá
na funkci rostlináře to vliv mít nebude určitě Budeš mít akorát zamaštenej blok a na tom humus nalepenej. Žádný velký množství tim nejde, bud to odvětrání nějakýho prostoru v bloku motoru, kde se něco točí apod, aby tam nevznikaly tlaky. Já právě přesně taky nevim protože jí mam zlomenou a ten druhej konec sem nenašel kam vede.
takže vede někam zespoda do sání? Kdybys aspon přibližně věděl kde, bylo by to fajn. Ale to už najdu, když vím že do sání.To sem potřeboval vědět. Díky
u m50 motoru vede do hadice mezi vahou a klapkou u m52 vede do separatoru který je zespodu na saní. praskla hadice opravdu rozhodi volnobeh kvuli falesneho vzduchu
v pohodě, ta tlustá vede do koelne mezi mezi váhu, ta slabá vede opravdu zespoda do sání, byl jsem se kouknout. Takže pokud je prasklá tak to bude žrát bordel. Volnoběh mam v pohodě takže je tomu asi jedno jestli to žere vzduch z víka nebo zvenku
ta hadička muže být taky zacpana bordelem ja ji tam taky nemám mám ji zaslepenou a není problém. starší motory měli taky jen hadici do kolena tohle bude zas něco kvuli emisím
a to já jí tam dam, nějakou najdu doma podobnou, chybí mi právě skoro celá, od víka mam tak 15 cm a v saní je jen konec odkud odpadla. Sem repasoval altík tak sem si toho všim že je zlomená. Nejhorší je že zas musí ven filtbox a koleno k altíku, protože zepředu tam ruku neprostrčim