Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SMAZAT
-
šmarjá jakých 5 tisíc?
pamatuju že sem za velice kvalitní meyle HD dal okolo 350 kč za vnější čep, rameno sundáš i doma a není na to potřeba náká extra znalost, pak to doneseš mechošovi ať ti přelisuje čep, případně zadní siláč ramene do držáku a hotovo. Upřímě vydat se kompletně z peněz a koupit takhle staré autoa pak se divit, že potřebuje investici za 5tis...
Jinak záleží v jakém stavu je celkově, pak má smysl ši nesmysl dotoho vrážet prachy, nicméně pokud chceš jezdit tohle musíš prostě udělat.

-
přesně! s tímhle bych opravdu rok nejezdil
Jsi nebezpečnej sám sobě ale hlavně taky okolí.
A až dokonce života budeš někomu platit rentu za to jak jsi ho zmrzačil přijde ti těh 350Kč jako směšná částka.
Jinak co se týče kupu,tak já mám tohle auto na dojíždění do práce pro mladou a úplně v poho to stačí.Na 15km se ti velkej motor prohřeje tak po 10-15km(prohřátím nemyslím že otevře termostat) tohle je zachvilku teplý celý.
A myslet si že auto za 30 bude jenom jezdit je nesmysl,prostě je to stará kára a tam je občas potřeba něco vyměnit.
Že do toho nemá smysl investovat je pěkná hovadina,když neinvestuješ do auta tak investuj do bezpečí sebe a svého okolí.

Jsi nebezpečnej sám sobě ale hlavně taky okolí.
A až dokonce života budeš někomu platit rentu za to jak jsi ho zmrzačil přijde ti těh 350Kč jako směšná částka.
Jinak co se týče kupu,tak já mám tohle auto na dojíždění do práce pro mladou a úplně v poho to stačí.Na 15km se ti velkej motor prohřeje tak po 10-15km(prohřátím nemyslím že otevře termostat) tohle je zachvilku teplý celý.
A myslet si že auto za 30 bude jenom jezdit je nesmysl,prostě je to stará kára a tam je občas potřeba něco vyměnit.
Že do toho nemá smysl investovat je pěkná hovadina,když neinvestuješ do auta tak investuj do bezpečí sebe a svého okolí.