Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jakou 3 e90 do Prahy?
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo toho tady uz okolo DPF popsano tolik, ze nema cenu o tom ani moc psat. Ale ti kteri nemuzou do sveho ropaka jednou za nekolik set tisic km dat par desitek tisic na servis, tak si ho ani neporizujte. Jsem jednoznacne pro zavedeni stejnych podminek jako v civilizovane evrope. Pak teprve nastane legrace. A verte mi, ze driv nebo pozdeji opravdu nastane 

- pavproch
vita11 píše: Nedávno jsem na autoreveu proklikával test ojeté 116i, kde uváděli jejich dosažené spotřeby (město, mimo město, při klidné jízdě, při ostřejší jízdě ....) a ve všech případech měly skoro uplně stejnou spotřebu jak já s 325i (nebo dokonce o pár deci víc). Myslím že 320i na tom bude podobně.
116i e87 6MT žere jak tank a nejede... sem ji měl pučenou jako náhradní auto, dyž byl 3er v poruše.... pod 12 litrů sem stěží dostal jen při relativně klidné, ale svižné jízdě ... to vlastně zastejno jezdím s 330i e91 6MT xDrive (dlouhodobý průměr 12), akoráth že o 30-50kmph rychleji...