_Téda taky čumím jak blázen,často váš vídám jako autora kameramana rlzných akcí v přílohách DVD z tuning Magazínu,jinak jsem měl možnost vidět vás osobně v Maďarsku na BMW Treffen Motor Show v Sopronu a Hoškovicích 2006,všechna čest chlape jen tak dál !Drifting RULEZZ !
honzino píše:_Téda taky čumím jak blázen,často váš vídám jako autora kameramana rlzných akcí v přílohách DVD z tuning Magazínu,jinak jsem měl možnost vidět vás osobně v Maďarsku na BMW Treffen Motor Show v Sopronu a Hoškovicích 2006,všechna čest chlape jen tak dál !Drifting RULEZZ !
Honziku Honziku, vy jste zase pil ... takhle vytahovat rok stare tema ... no potespanbuh
určitě hezká vzpomínka na auto který i když jezdilo hodně bokem tak na oplátku dostávalo svou péči a vypadalo moc pěkně..., onehdy sem ho viděl na driftforu a co v tom lítá nějakej slovák- lišty otrhaný, nárazník prasklej, od koupě to snad neumyl, kompletně v zuboženým stavu říkal sem si, škoda tak pěknýho auta
eXhumator píše:určitě hezká vzpomínka na auto který i když jezdilo hodně bokem tak na oplátku dostávalo svou péči a vypadalo moc pěkně..., onehdy sem ho viděl na driftforu a co v tom lítá nějakej slovák- lišty otrhaný, nárazník prasklej, od koupě to snad neumyl, kompletně v zuboženým stavu říkal sem si, škoda tak pěknýho auta
Jojo, je to pekna vzpominka a moje soucast ( mam dokonce i s jinejma na svym webu ) ale zivot je kratkej a moznosti moc. Necht slouzi.