Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Speciální příloha ///MORDBlesku o Speedym

Články v časopisech, na internetu, ap.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Misa Moderátor
Moderátor

#1 Příspěvek od Misa Moderátor »

Šok pro fanoušky českého driftu - Speedy je Maďar!

R.P., předseda BMW klubu známý též jako drifter Speedy - aktivní účastník Czech Drift Series, byl zřejmě natolik uchvácen Maďarskem během dvou návštěv v roce 2007, že se rozhodl přijmout maďarské občanství. Dle pravidel Czech Drift Series se nadále může zúčast'novat českých závodů jako zahraniční reprezentant, nemůže ovšem soutěžit o titul ćeského Driftkinga.

I.P., organizátor české soutěže, je jeho rozhodnutím potěšen: "budu moci o každém kole CDS prohlásit, že se jede se zahraniční účastí. Lépe se budou shánět sponzoři a přiláká to více diváků".
Vyjádření samotného Speedyho se nám nepodařilo získat. Ostatní čeští závodníci, především ti ze špičky driftovací série, si oddychli, že mají o konkurenci míň. "Speedy se v posledních dvou kolech výrazně zlepšil", míní M.V., "a mohl mít v příštím roce velkou šanci útočit na titul Driftkinga. Jeho rozhodnutím stát se Maďarem se mi ovšem ulevilo, takže i příští rok to bude mezi mnou, R.B. a R.N." Další závodník R.B. míní: "Speedy zřejmě si pořízením M3 nasadil laťku velmi vysoko. Titul českého Driftkinga je pro něj zřejmě málo a rovnou útočí na maďarský titul, který je prestižnější, protože soutěž má o trošku lepší úroveň než ta naše".
Pro členy BMW klubu je to již druhá šokující informace o jejich předsedovi v tomto roce (minulé vydání ///MORDBlesku odhalilo jeho striptérskou kariéru). Domníváme se ovšem, že pozice Speedyho na postu předsedy je natolik silná, že členská základna jistě bude tolerovat fakt, že předseda BMWklubu Česká republika je Maďar.

A jak se nám podařilo tuto utajovanou informaci získat? Dole na konci stránky http://www.streetracingmania.com/2007/k ... index.html

:fuck:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

:oops:
100RM

#3 Příspěvek od 100RM »

Hm, mi to bolo nejake divne, ked mi minule nieco povedal, vobec nic som nerozumel ... :P
7er. True definition of luxury. Yours.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

100RM píše:Hm, mi to bolo nejake divne, ked mi minule nieco povedal, vobec nic som nerozumel ... :P

to bude tím, že to bylo na Mordu v pozdních večerních hodinách, asi :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

100RM píše:Hm, mi to bolo nejake divne, ked mi minule nieco povedal, vobec nic som nerozumel ... :P

zrovna ty jako slovak bys mu ale rozumet mel .. to je snad na slovensku uredni jazyk madarstina ne ? :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

patras píše:

zrovna ty jako slovak bys mu ale rozumet mel .. to je snad na slovensku uredni jazyk madarstina ne ? :)

Nene, to si si poplietol, v Madarsku je uredny jazyk Slovencina ;-)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

.......... ale radsi nic :D
100RM

#8 Příspěvek od 100RM »

GeorgosAc píše:.......... ale radsi nic :D

Kludne nieco dodaj ak ta napada ;-)
lupik

#9 Příspěvek od lupik »