Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ATC Tuning party Pavov u Jihlavy

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
DaF

#1 Příspěvek od DaF »

Myslim, ze bysme se mohli ucastnit, co Vy na to?

Obrázek
negativ

#2 Příspěvek od negativ »

ja samozrejme idem,a na cely vikend
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Klakson »

já jedu taky na celý víkend, spal jsem tam už i minule a bylo to super, večer byly kuřátka, no prostě pohoda.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

jsi mohl brnknout, já bych dorazil.
By nás tam mohlo přijet taky víc, co vy ne to ostatní :bigok: nakoupili by jsme pifé :gobeer: a dali řeč :meleme: , no a pak :drink: :ble: :spim:
negativ

#5 Příspěvek od negativ »

ja si asi prinesiem svoju slovensku borovicku,pretoze ja moc iny alkohol nepijem.my ideme dve mozno tri auta
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Klakson »

ta vaše borovička to jsou jatka, to je na mě moc, to raději domácí slivovici , mám ji doma dost, no teď už moc ne, mladý to nechutná ona se prí potom :ble: :mhihi: všiml jsem si na fotkách že jsi tam nestihl dát lištu na sklo? :-? došla v poho ?
negativ

#7 Příspěvek od negativ »

dosla v pohode ale este furt mi neni jasne ako ju tam mam nahodit.dufam,ze mi to v pavove objasnis.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Vloni se tato akce prej dost vydařila:D Asi pojedu:)
negativ

#9 Příspěvek od negativ »

to JFK:asi to sem nepatri ale pisal som ti a neviem ci si to dostal.chcel som ta poprosit ci by si mi nemohol odmerat tu vysku zadneho lemu blatnika od zeme.dik
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Klakson »

2 negativ: spodek tý lišty vemeš brusným papírem, sklo odmastíš, a pak nejlépe asi na sklo uděláš takový bobky lepidlem na lepení autoskla (pozor rychle tvrdne), pak ho napasuješ a musíš to nechat alespoň přez noc nečím stažený. Je to jediná možnost, jinou neznám. já to mám 100% taky tak. Nebo vem náčiní do Pávova a já ti s tím helpnu, ale když jsem viděl tvoje auto tak si myslím že tohle zvládneš levou zadní, moc pěkně jsi ho udělal, hlavně ta kapota je super.
negativ

#11 Příspěvek od negativ »

vacsinu ma na svedomi nas dvorny klampiar ale roboty s tym bolo naozaj dost.ja som sa zvacsa trapil s podvozkom,interierom naraznikmi a podobnymi zalezitostami.
Odpovědět