:95: Kdyby vsichni jeli tam, kam vetsina, tak se docela domluvite. Pak bych chtela vedet, jak zjistite, co to je ta vetsina? No, docela dobry zmatek. :hopik:
Originál zaslal Schóva [B]:95: Kdyby vsichni jeli tam, kam vetsina, tak se docela domluvite. Pak bych chtela vedet, jak zjistite, co to je ta vetsina? No, docela dobry zmatek. :hopik:
Tak a je to v hajzlu.Nejedu ani do Rajchu ani do Hradce. Vcera me totiz uletela vrtule z visko spojky pri plnych otackach motoru= 2:1 pro vrtuly=10 000 rpm/min.Rozmlatilo mi to plasty u motoru, saharu, dekl pod motorem, prerizlo hadici a co je nejhorsi udelalo bouli do kapoty.Takze do ty doby to nedam dohromady.Uz se mi z toho chce zvracet.
HMM vím jak ti je, mě se přesně něco podobnýho stalo asi před dvěmi lety mimo tý přeříznutý hadice, myslel jsem že to pošlu ze skály:mad: byla to mrda jako blázen,
Originál zaslal Paul-c [B]Tak a je to v hajzlu.Nejedu ani do Rajchu ani do Hradce. Vcera me totiz uletela vrtule z visko spojky pri plnych otackach motoru= 2:1 pro vrtuly=10 000 rpm/min.Rozmlatilo mi to plasty u motoru, saharu, dekl pod motorem, prerizlo hadici a co je nejhorsi udelalo bouli do kapoty.Takze do ty doby to nedam dohromady.Uz se mi z toho chce zvracet.
Tak kdo teda chcete jet, tak to tady napište, protože pátek už se blíží...:ucta: :bigok: :super: :yep: :dance: :allright: :yep2: :vytlem2: :devil2: :yep3: :bigdevil: :finish:
O.K. tak to se dohodnem, ja budu brát kameru tak tam s ní budu točit všechno co se mi dostane pod ruku. No a taky asi vezmu normální fo?ák abych si udělal i pár klasik fotek.:cigo: