Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Motokáry RADOTÍN : best times

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
DaF

#21 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal d.aemon
[B]
Yo yo, okolo týhle dráhy jsem jel na sraz a zmiňoval jsem se o ní. Někdo dokonce říkal, že na ní jezdil s Karosou :eek:
Ta dráha je fakt hustá, takže jestli bude možnost tam někdy v rámci třeba srazu zajet, jdu do toho. Je to mazec.
:bigok:

No, Hosi je tam mensi draha pro motokary a pak je tam velkej okruh, kde se jezdej treba F3000. A prave na tomhle okruhu jsem jezdil s novou Karosou LC939. Meli jsme tam s kamosem praxi u podniku Karosa-Renault Vysoke Myto. Tri tydny. Jezdilo se jak po testovaci plose v arealu Karosy, tak po tomhle auto-motodromu...
:-)
Je to celkem fun, kdyz Ti daj do ruky, aby sis zkusil uplne novej autobus (papiry na to nemam a v ty dobe jsem si delal autoskolu na auto) se zabalenejma sedackama v igelitech a s plnou nafty!
Jinka motokary jsem tam nikdy nejel, ale vypada to tam fakt dobre!
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od cornhollio »

je to fakt naslap patrí to jednomu kamosovy a ja tam jedu myslím že 20 nebo tak neco jsou tam zavody na kolech,tak tam jedu,zjistim vse mozné,jedinej problém je v tom že ty rychlý motokary ta maj jen 2 jen jim podepises papir že se tam mužes zabit a vyrazís na trat behem prvního kola se poseres a pak už je to ok ...
d.aemon

#23 Příspěvek od d.aemon »

:D :D LOL, to zní lákavě. Domluvte toooooo :D
Schóva

#24 Příspěvek od Schóva »

Souhlas, zkuste to domluvit a o srazu to prubnem. Huau. Uz de tesim
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

tady sou stary casy .. koukam ze mi to slo o dve az tri vteriny hur nez posledne :-(
ulicnik

#26 Příspěvek od ulicnik »

Ty kjááávo. Do těchhle motokár taky určitě jdu!!!
Odpovědět