Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Časomíra

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
d.aemon

#1 Příspěvek od d.aemon »

Kluci, na časomíře jsme právě začali pracovat. Do srazu se to samozřejmě nestihne, stejně tam bude na té akci, ale na další naše akce už by mohla být ready. Vypadá to slibně. :super:
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Paul-c »

gud dzob. gou ahed, jak rikame my severocesi:D
d.aemon

#3 Příspěvek od d.aemon »

Nu vót, práviľno, kak gavaríme my na východ od Prahy
:D :D :D :D :fuckoff:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

a kurwa, rikame tady :D
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Béďa »

To ma byt slovnik cizich slov? Ale bo čo?
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Paul-c »

Ne,to je Esperanto,jestli si to nepoznal :-)
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od slunicko »

A u nás by se reklo tak to je baňa luka :)
d.aemon

#8 Příspěvek od d.aemon »

:eek: Týýýjo, no já snad ty off-topicy přitahuju :D :D :D
Schóva

#9 Příspěvek od Schóva »

:dunno: Pár měsíců uběhlo a jakpak to vypadá s časomírou??:dunno: Jen takový maličkatý dotázek, zda jste to nepustili k vodě. Pochlubte se... :finish: :)
d.aemon

#10 Příspěvek od d.aemon »

Vychází dost draho a užila by se až od jara, tudíž zatím leží u ledu. Navíc jsme ani nedořešili organizaci klubu (viz. diskuse občanské sdružení), takže bychom asi těžko řešili vlastnické otázky. Mno... ale máme na to celou zimu :D
TT
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od TT »

....tedy téma na dlouhé zimní večery, že??!! Mě stejně připadá , že se ty prachy všechny nevyberou , možná bych přistoupil k nějaké redukci, či ultimátu...., protože neplatiči brzdí rozjezd klubu, : označení - nálepky Shrek, akce viz. časomíra atd.:(
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
d.aemon

#12 Příspěvek od d.aemon »

To máš těžký. Mě například taky trvalo dlouho, než jsem se rozhoupal k zaplacení, ale u mě to způsobujou osobní finanční potíže. Když jsme se domlouvali, nebyl problém plácnout s litrem o stůl a dát ho do klubu. Přešel měsíc a mám problém plácnout se stovkou o pokladnu ve kšeftě. Holt... i členové BMW klubu mají své dny.
:gobeer:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal TT
[B]....tedy téma na dlouhé zimní večery, že??!! Mě stejně připadá , že se ty prachy všechny nevyberou , možná bych přistoupil k nějaké redukci, či ultimátu...., protože neplatiči brzdí rozjezd klubu, : označení - nálepky Shrek, akce viz. časomíra atd.:(

Ti co mají staré nálepky vědí, že nebyly problém, stačilo v úterý říct, že v pátek budou a v pátek byly. Anžto už není stříbrná folie (o kterou byl naposledy největší zájem), bude potřeba ji koupit a takové 4-5 stovek to stát určitě bude... (počítám-li 100 samolepek "BMW KLUB - http://WWW.BMWKLUB.CZ").

Howgh :)
Schóva

#14 Příspěvek od Schóva »

Jo,jo, Shreku,to mas pravdu. Bylo to fakt pohotove. :super: Obdivuji tvoji mamku,ze ti s tim pichla. :ucta: Dalsi tema na dlouhe zimni vecery. :D
Jakub

#15 Příspěvek od Jakub »

Pro predstavu, kolik chybi v banku?
mcfil

#16 Příspěvek od mcfil »

Měl by se uvést poslední zaktualizovaný stav platičů x neplatičů. A přistoupit u neplatičů k předem avizovanému okleštění uživatelských práv. (předem by byl třeba opakovaně vyzván na fóru a na udaném osobním mailu). Jinak se nikam nepohnem.
TT
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od TT »

Originál zaslal mcfil
[B]Měl by se uvést poslední zaktualizovaný stav platičů x neplatičů. A přistoupit u neplatičů k předem avizovanému okleštění uživatelských práv. (předem by byl třeba opakovaně vyzván na fóru a na udaném osobním mailu). Jinak se nikam nepohnem.

Jsem pro, myslím , že Křižník ukáže aktualní stav k dalšímu měsíci, pak bych dal neplatičům dalších třicet dnů k uhrazení částky. Po těchto třiceti dnech bych razantně zakročil.
Odpovědět