Kluci, na časomíře jsme právě začali pracovat. Do srazu se to samozřejmě nestihne, stejně tam bude na té akci, ale na další naše akce už by mohla být ready. Vypadá to slibně. :super:
Vychází dost draho a užila by se až od jara, tudíž zatím leží u ledu. Navíc jsme ani nedořešili organizaci klubu (viz. diskuse občanské sdružení), takže bychom asi těžko řešili vlastnické otázky. Mno... ale máme na to celou zimu
....tedy téma na dlouhé zimní večery, že??!! Mě stejně připadá , že se ty prachy všechny nevyberou , možná bych přistoupil k nějaké redukci, či ultimátu...., protože neplatiči brzdí rozjezd klubu, : označení - nálepky Shrek, akce viz. časomíra atd.
To máš těžký. Mě například taky trvalo dlouho, než jsem se rozhoupal k zaplacení, ale u mě to způsobujou osobní finanční potíže. Když jsme se domlouvali, nebyl problém plácnout s litrem o stůl a dát ho do klubu. Přešel měsíc a mám problém plácnout se stovkou o pokladnu ve kšeftě. Holt... i členové BMW klubu mají své dny.
:gobeer:
Originál zaslal TT [B]....tedy téma na dlouhé zimní večery, že??!! Mě stejně připadá , že se ty prachy všechny nevyberou , možná bych přistoupil k nějaké redukci, či ultimátu...., protože neplatiči brzdí rozjezd klubu, : označení - nálepky Shrek, akce viz. časomíra atd.
Ti co mají staré nálepky vědí, že nebyly problém, stačilo v úterý říct, že v pátek budou a v pátek byly. Anžto už není stříbrná folie (o kterou byl naposledy největší zájem), bude potřeba ji koupit a takové 4-5 stovek to stát určitě bude... (počítám-li 100 samolepek "BMW KLUB - http://WWW.BMWKLUB.CZ").
Měl by se uvést poslední zaktualizovaný stav platičů x neplatičů. A přistoupit u neplatičů k předem avizovanému okleštění uživatelských práv. (předem by byl třeba opakovaně vyzván na fóru a na udaném osobním mailu). Jinak se nikam nepohnem.
Originál zaslal mcfil [B]Měl by se uvést poslední zaktualizovaný stav platičů x neplatičů. A přistoupit u neplatičů k předem avizovanému okleštění uživatelských práv. (předem by byl třeba opakovaně vyzván na fóru a na udaném osobním mailu). Jinak se nikam nepohnem.
Jsem pro, myslím , že Křižník ukáže aktualní stav k dalšímu měsíci, pak bych dal neplatičům dalších třicet dnů k uhrazení částky. Po těchto třiceti dnech bych razantně zakročil.