Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

No to zas' bylo něco... (komentáře k II. srazu)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Shrek »

Jedním dechem:
[list=1]
[*]Ještě teď jsem nechutně přežranej.
[*]Příště to chce lepší organizaci ubytování, přeci jen, když je známý, je to lepší (Pal-C vs. Křižany vs. trávník vs. otevírací doba)
[*]To, že někomu nevyšly peníze - no problem, stane se. Ale jaksi nechápu Citruse... :eek:
[*]Soběslave, znáš jméno toho kluka, se kterým jsi se sešel u Shellky (červený sedan s H značkama)? Je to prodejce ND z Vysokýho Mýta.
[*]Ačkoliv jsme odpadli celkem brzo, sobotně večerní meeting byl fine.
[*]Švehlík to asi dlouho nerozdejchá (tím nemyslím moje čmoudíky, ale JFK :) ).
[*]Co se týče platby za doménu a ostatní organizace, já dal Křižníkovi kilo, takže dalších 14 lidí se snad najde :) .
[*]David Uličník je Bůh ;)...
[/list=1]
MiK

#2 Příspěvek od MiK »

Čau kucí, bylo to SUPER!!!:gobeer: :gobeer: :) :) :mhihi: :mhihi:
Kam mám, Křižníku, poslat to kilo na doménu?
Kriznik

#3 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal MiK
[B]Čau kucí, bylo to SUPER!!!:gobeer: :gobeer: :) :) :mhihi: :mhihi:
Kam mám, Křižníku, poslat to kilo na doménu?

zatim jeste nikam : tady je o tom diskuse .. :)
Kriznik

#4 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Shrek
[B]Jedním dechem:
[list=1]
[*]Ještě teď jsem nechutně přežranej.
[*]Příště to chce lepší organizaci ubytování, přeci jen, když je známý, je to lepší (Pal-C vs. Křižany vs. trávník vs. otevírací doba)
[*]To, že někomu nevyšly peníze - no problem, stane se. Ale jaksi nechápu Citruse... :eek:
[*]Soběslave, znáš jméno toho kluka, se kterým jsi se sešel u Shellky (červený sedan s H značkama)? Je to prodejce ND z Vysokýho Mýta.
[*]Ačkoliv jsme odpadli celkem brzo, sobotně večerní meeting byl fine.
[*]Švehlík to asi dlouho nerozdejchá (tím nemyslím moje čmoudíky, ale JFK :) ).
[*]Co se týče platby za doménu a ostatní organizace, já dal Křižníkovi kilo, takže dalších 14 lidí se snad najde :) .
[*]David Uličník je Bůh ;)...
[/list=1]

[list=1]
[*]dada :)
[*]dada :)
[*].... wtf? :)
[*].
[*]mno a to nekteri meli za sebou patecni-nocni-ranni akci :) (tys byl vyspinkanej) :))
[*]:D konecne muze bejt DaF stastnej :)
[*]viz diskuse
[*]vcelkaaa maaaaaajaaaaaaaaaa
[/list=1]

:ucta: :ucta: Obrázek :D

byl to vyyybornej sraz, ani to ubytovani nebylo tak velky minus, sic se nedalo parit primo tam, ale flamengo se taky "dalo" :D
tvuj znamej se selatkem ... :ucta: projizdky a sok kolemjdoucich (hlavne namesti :) ).... skoda ze nebyl kdo by tocil tu NADHERNOU projizdku z hrochova tynce!
d.aemon

#5 Příspěvek od d.aemon »

Kluci, jsem ze srazu happy jaxviňa. Spousta funu, žrádla, pití, vykulenejch očí kolem silnice, lítajících drnů trávy :D a poražená Švehlíkova M3, to prostě ke štěstí stačí.

PS: Uličníku, seš fakt KU*EWSKEJ zpěvák :super: :D :D :D Příště nesmíš chybět.

PPS: mcfile, no comment, chyběl nám někdo jako ty. Výstup z kukuřice v hajzlpapírový masce byla fakt mrda. :super:

Dík všem co přijeli a znovu udělali ze srazu sqělou párty sqělejch lidí. :ucta:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bylo to naprosto super. Skoda ze sem musel zmizet uz v sobotu navecer. Patecni noc byla fakt ukrutna ... radeji bez dalsiho komentare :-). Pak zmatenej ridic skodovky, exibice na namesti aj.. ... funu fakt dostatek. Mcfil s Ulicnikem se postaral vo zbytek :-) Tentokrat me to nestalo ani zadnej novej dil, snad jenom ty gumy :-) Musim rict ze s novou spojkou se da uzit spousty funu. Az tady bude zase nekdo tvrdit ze 318 nepotrebuje ASC, tak mu nakopu prdel. :-) Uz setesim na fotky!!
Kriznik

#7 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Bylo to naprosto super. Skoda ze sem musel zmizet uz v sobotu navecer. Patecni noc byla fakt ukrutna ... radeji bez dalsiho komentare :-). Pak zmatenej ridic skodovky, exibice na namesti aj.. ... funu fakt dostatek. Mcfil s Ulicnikem se postaral vo zbytek :-) Tentokrat me to nestalo ani zadnej novej dil, snad jenom ty gumy :-) Musim rict ze s novou spojkou se da uzit spousty funu. Az tady bude zase nekdo tvrdit ze 318 nepotrebuje ASC, tak mu nakopu prdel. :-) Uz setesim na fotky!!

slyseli jsme jak jsi nekde od benzinky mel plny pracky volantu ! :D

:ucta: :D
Kriznik

#8 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal d.aemon
[B]PPS: mcfile, no comment, chyběl nám někdo jako ty. Výstup z kukuřice v hajzlpapírový masce byla fakt mrda. :super:

myslis jakoze Paulova hlaska ve stylu .... "tak tomuhle rikam vysrat se z podoby" ? :D
Přílohy
img_0020.jpg
img_0020.jpg (18.13 KiB) Zobrazeno 5185 x
img_0020.jpg
img_0020.jpg (18.13 KiB) Zobrazeno 5185 x
TT
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od TT »

Na příští sraz si beru dovolenou!!!!!! ... abych se nemusel zase vracet do Prahy v sobotu večer. Opravdu to bylo povedený, v Pardubicích mám příbuzný, takže naše přehlídka na náměstí byla třeba někým z kolem jdoucích zvěčněna a třeba časem nějakej ten snímek vyplave na povrch:) Spanilá jízda byla k nezapomění, takhle se prohnat přes dva okresy, tak sme večer jako hlavní zprávy v televizi.:D :D Odemně se to všem hrozně líbilo, takže na další sraz beru i druhý auto a jedem na 100 % znovu s Vámi:super:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Kriznik

#10 Příspěvek od Kriznik »

videl jsem ze tam poletujes s kamerou / fotakem

budes mit nejaky pouzitelny matros? :D
TT
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od TT »

fotky snad nějaký budou, z kamerou to bude už horší baterka to nějak nevydržela - baterka už to má za ty léta asi zasebou, ale měl bych tam mít natočený všechny naše mazlíčky a JKF´s M3 rozjezd to by mělo být použitelný na 100%, stočím to na kazetu a přivezu ti to, snad něco vybereš, jo ještě tam je kolonka do H. Týnce , ale toho taky moc není, protože jsem to netočil já a druhej kameraman se s tou kamerou mlel , jak nudle v bandě:hopik: :hopik: Ale zítra se na to vrhnu, a snad něco najdu...:)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Klakson »

kam se sere DTM Power, sice lítaj po dálnicích ale to umí každej, ale aby 15 Báw mezi sebou skříplo Schade, no to byly hustý jatka, ten musel mít staženou prdel jak dírku po špendliku.
Citrus
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Citrus »

Super akce! Sic jsem s Vami byl jen v sobotu od rana do odpoledne, ale i presto se mi to mooc libilo.. Obzvlaste jizda zpet na Sec z Pardubek :)
Kriznik

#14 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Klakson
[B]kam se sere DTM Power, sice lítaj po dálnicích ale to umí každej, ale aby 15 Báw mezi sebou skříplo Schade, no to byly hustý jatka, ten musel mít staženou prdel jak dírku po špendliku.

meli jsme z nej s lopolem nehoraznej vytlem :)

akorat nechapu, kde se tam vzal kdyz jsme jeli v kolone :D

zeby se nekomu bawo trasformovalo ? :D :D :D
d.aemon

#15 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Kriznik
[B]meli jsme z nej s lopolem nehoraznej vytlem :)

akorat nechapu, kde se tam vzal kdyz jsme jeli v kolone :D

zeby se nekomu bawo trasformovalo ? :D :D :D

Ani nemluv... koukám, že Shrek dělá místo, tak si říkám - vyrazím dopředu, to bude asi pro mě... a nejdnou BZEEEEEEEEEEEEEEE, vyrazila odtud schaade :eek:
Jak se dostala do kolony to taky nechápu :D :D :D
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Sobeslav »

No kluci to byl zase jednou mases:ucta: :ucta: Benzín smrděl,gumy smrděli,spojky už tolik néééé:P :P :P nechutně jsem se přežral,poslechl včelku máju:bigok: :bigok: :bigok: :ucta: :ucta: .No holt povedená akcička.
Shreku,vůbec netuším kdo to byl-říkal,že tě zná a že je taky z pardubek--víc nemůžu sloužit:cry: :bigcry:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Shrek »

Mimochodem, volal mi majitel trávníku. Vyňadřil se něco ve smyslu 3 litry za trávník. Za prvé jsem mu hned zčerstva vyčetl, že má provozáka nahovno, že kdyby tam zůstal, mohl mít kšeft jak hrom. Za druhé že někteří zaplatili, aniž by přespali či něco podobného (a v případě mém - aniž by se tam byli schopni vejít). Když odvětil, že ho to nezajímá, že on je jen majitel, odpověděl jsem mu ve stejném duchu, že já jaksi nemůžu mít odpovědnost za trávník ani za nikoho jiného, anžto jsme všichni svéprávní a plnoletí.
Citrus
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Citrus »

Originál zaslal Klakson
[B]kam se sere DTM Power, sice lítaj po dálnicích ale to umí každej, ale aby 15 Báw mezi sebou skříplo Schade, no to byly hustý jatka, ten musel mít staženou prdel jak dírku po špendliku.

Byl to maser, kdyz se to dostalo do otacek a hodil flignu podjezdem tri bav, malem jsem smichy rozkousal volant..:eek: :eek: :eek:
Kriznik

#19 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Shrek
[B]Mimochodem, volal mi majitel trávníku. Vyňadřil se něco ve smyslu 3 litry za trávník. Za prvé jsem mu hned zčerstva vyčetl, že má provozáka nahovno, že kdyby tam zůstal, mohl mít kšeft jak hrom. Za druhé že někteří zaplatili, aniž by přespali či něco podobného (a v případě mém - aniž by se tam byli schopni vejít). Když odvětil, že ho to nezajímá, že on je jen majitel, odpověděl jsem mu ve stejném duchu, že já jaksi nemůžu mít odpovědnost za trávník ani za nikoho jiného, anžto jsme všichni svéprávní a plnoletí.

:prd2:

snizuje :) po klukach co tam zustali chteli 5kkc :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

bah
Odpovědět