Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tak schvalne (fnuk)
Originál zaslal Lukáš
[B]2 Kroznik: Jen taková technická, doufám, že už mášna floridě u letiště připravený BAWO![]()
![]()
![]()
Toho bych se nebál:))) Sem jednou takhle svezl jeho mamču v M-ku (sem byl poprošenej:), perfektní ženská, mimochodem:)), a ze začátku jsem se krotil, teda asi jenom tři vteřiny:) a po menší testovačce jsem vzal za knééédl a jelo se k nám před barák:) Cesta tak dva km, Pája s mojí ženuškou jeli v greeen spiri?áku a docela pohoda:) U nás na sídlišti (10.000 bydlících) docela povedená křižovatka, celkem provoz, dvě busácký zastávky a spousta čumilů, tak jsem se tam několikrát otočil, gumy hořeli ostošest, kravál jak na vojenským letišti a hupky do sídliště. Když jsme vylezli z m-ka, tak Pájova mamča zářila štěstím a že hned jak přijedou domů na Floridu kupujou
M-ko:))))):gobeer: :ucta: :bigok:

Tak je možný, že už brzy po příletu bude pořádná kára Pájovi říkat pane:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Kriznik
[B]slunicko ma vzdycky plno reci jak prijede, jak by rada jak to bude super atd.
kdyz ovsem dojde na lamani chleba a prijdou nabidky na odvoz ap. tak vzdycky couvne...
je to fajn sledovat :mihihi:![]()
Tak předtím jsem auto měla v servisu a bez auta jsem odmítala to ano, to všděli všichni a teď už sice auto mám to ano, ale nejsou prázdniny, není teplo (špatné počasí) není to kousek jako pro Vás a navíc je před Vánoci a ta nafta taky něco stojí 600km je to min. pochopte kuřátka někdy i mě...:bigcry:
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal slunicko
[B]Jasně že přijedu, nebojte to 100% ale fakt to vypadá, že asi až na jaro...
Kdyby Vás chtělo přijet víc na Moravu, mohli jsme se vidět ještě teď.... ale když se Vám nechtělo...

Originál zaslal slunicko
[B]Jasně že přijedu, nebojte to 100% ale fakt to vypadá, že asi až na jaro...
Kdyby Vás chtělo přijet víc na Moravu, mohli jsme se vidět ještě teď.... ale když se Vám nechtělo...
Tak předtím jsem auto měla v servisu a bez auta jsem odmítala to ano, to všděli všichni a teď už sice auto mám to ano, ale nejsou prázdniny, není teplo (špatné počasí) není to kousek jako pro Vás a navíc je před Vánoci a ta nafta taky něco stojí 600km je to min. pochopte kuřátka někdy i mě...
Křižníku ty jsi kokot, proč neletíš z Brna a az po vanocich?:)))