Tak se dneska vratil kamos z Essenu (800 km z Prahy) a popisoval mi co tam vsechno je...docela masakr, kdyz bych to tu mel vsechno vypsat, tak se z toho asi zblaznim. On si tam koupil nove andeliky od Helly a je to narez jako hovado, kam se na to im-pro s*re. Kroužky už v originale sviti bile a ne tou pochc*nou zlutou a navic je to cira optika, proste :bomba: . A tech milion veci co tam maji za zavadeci ceny........ani nemluvit. Pristi rok tam musim taky.
Originál zaslal M3 [B]Tak se dneska vratil kamos z Essenu (800 km z Prahy) a popisoval mi co tam vsechno je...docela masakr, kdyz bych to tu mel vsechno vypsat, tak se z toho asi zblaznim. On si tam koupil nove andeliky od Helly a je to narez jako hovado, kam se na to im-pro s*re. Kroužky už v originale sviti bile a ne tou pochc*nou zlutou a navic je to cira optika, proste :bomba: . A tech milion veci co tam maji za zavadeci ceny........ani nemluvit. Pristi rok tam musim taky.
Originál zaslal DaF [B]Mno, nasel jsem ted cenu na webu HELLY pochopitelne v EURECH... Myslim si, ze je to kruta dan, za ten uzasny vzhled! Jen se na to podivejte!
Fakt takovyhle andelsky ocicka! Opravdu nadhera!!!
Pochopil jsem dobře, že je to komplet světlo? S čirou optikou? No tak to je pecka! Škoda, že už to taky není pro mě, ale kdybych se ještě k E36 vrátil, tak bych to moooooooooooooc chtěl. Na fotce je to bomba :super:
no len aby si sa z toho nepo.ral... za niektore veci vedia pytat neskutocne ceny podla mojich skusenosti. ved pisem ze predpokladam ze za obidve vole. LEN preto lebo ked som pozeral na nemeckych strankach inzeraty zistil som ze su uplne svihnuty lebo napr. 2rocnu m3 predavaju drahsie ako u nas stoji nova mozem aj srat na upravy ale nova je nova. takze nikdy clovek nevie co z tych nemcov vylezie... vychadzalo to na nase +-2 800 000 - 2 900 000sk a nova u nas stoji 2 550 000. takze tak.
ale inak pohoda a vie niekto ci to ma xenony ak ano tak to urcite kupim... aj tak mam jedno svetlo bibikave-skalka ho navstivila.
Originál zaslal ebalaz [B]no len aby si sa z toho nepo.ral... za niektore veci vedia pytat neskutocne ceny podla mojich skusenosti. ved pisem ze predpokladam ze za obidve vole. LEN preto lebo ked som pozeral na nemeckych strankach inzeraty zistil som ze su uplne svihnuty lebo napr. 2rocnu m3 predavaju drahsie ako u nas stoji nova mozem aj srat na upravy ale nova je nova. takze nikdy clovek nevie co z tych nemcov vylezie... vychadzalo to na nase +-2 800 000 - 2 900 000sk a nova u nas stoji 2 550 000. takze tak.
ale inak pohoda a vie niekto ci to ma xenony ak ano tak to urcite kupim... aj tak mam jedno svetlo bibikave-skalka ho navstivila.