Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regional prosinec 2002 - Praha
Originál zaslal d.aemon
[B]No ty foleeee, mcfile, co tak na slušno? :mhihi:
No kdybych do práce a za klientama jezdil jako "mumie" tak by to asi neklaplo. Takže v Praze na regionálcích mě jinak ještě nikdo neviděl. Až na tu napuchlou hubu od zánětu po osmičce, ale fešák cóóó?!?! Jo a ve finále jsem jel jen v té košily a s kravatou motokáry (byla tam kosa jako na sibiři) a košile skončila zasraná jako prase.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
to Lukáš H. : M.Horáková... kecáš krycí jméno viď???:-D
to JFK: ..co to máš s předním nárazníkem, měl hlad do něčeho se zahryz??:oboci:
to everybody: ..nedali někomu HOVÍNKÁŘI (viz.: Městská policie) na posledním regionálku botičku , prý někdo stál na vozejkách a hovínkáři se tam ometali ???

to JFK: ..co to máš s předním nárazníkem, měl hlad do něčeho se zahryz??:oboci:

to everybody: ..nedali někomu HOVÍNKÁŘI (viz.: Městská policie) na posledním regionálku botičku , prý někdo stál na vozejkách a hovínkáři se tam ometali ???

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Originál zaslal TT
[B]to Lukáš H. : M.Horáková... kecáš krycí jméno viď???:-D
to JFK: ..co to máš s předním nárazníkem, měl hlad do něčeho se zahryz??:oboci:![]()
to everybody: ..nedali někomu HOVÍNKÁŘI (viz.: Městská policie) na posledním regionálku botičku , prý někdo stál na vozejkách a hovínkáři se tam ometali ???![]()
![]()
Jo, myslim ze Filip mel boticku...
Ale nejak si toho zapomnel vsimnout, kdyz odjizdel...

- TT
- Kontaktovat uživatele:
... politování hodná situace, jak tam dlouho mrz než ty psychopati přijeli? ..nechápu ?? proč v takovou hodinu dávaj boty, stejně vozejkové nakupujou přes poledne.. tedy je pravděpodobnost minimální , že by se jich tam večer sešlo víc než dva ??:kladivko:
P.S. pěkně mě to nas*alo, že se to nedalo posunout na další čtvrtek. Už sem to nedokázal v práci přehodit!!!!
P.S. pěkně mě to nas*alo, že se to nedalo posunout na další čtvrtek. Už sem to nedokázal v práci přehodit!!!!
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Kdyz to tak ctu, lituji,ze mi to nevyslo.
:bigcry: Bohuzel jsem se zasekla s :devil3: :devil: :bigdevil:, pan "Mikulas" pak vysel v patek v Pravu na prvni strance. Fotili se s jeptiskama a tak podobne, byla to taky docela zabava. Avsak uznavam, ze urcite ne az takova, jako nekdy s vama. Tak snad priste. 

Originál zaslal TT
[B]to Lukáš H. : M.Horáková... kecáš krycí jméno viď???:-D
to JFK: ..co to máš s předním nárazníkem, měl hlad do něčeho se zahryz??:oboci:![]()
to everybody: ..nedali někomu HOVÍNKÁŘI (viz.: Městská policie) na posledním regionálku botičku , prý někdo stál na vozejkách a hovínkáři se tam ometali ???![]()
![]()
Jak uz rekl nekde uplne jinde DaF: "Vorva M-ko":) Neee, jenom jsem projiždel krokem takovej rygol a jak je ten spojler nizko, tak se chytil o hranu panelu a bylo to:(
To DaF: zajimalo by me, co jsi s autem v tom pripade udelal ty, kdyz ja to m-ko "vorval"
a dafovo .... "bud v klidu" ...
hele TT: to je jedno jaka je to doba, tady je pokuta na miste 250baku za stani na vyhrazenym miste pro vozickare v jakoukouli denni nebo nocni hodinu
je to jenom o tom se postavit o dve vedle... a ne nadavat ze nekdo nekomu dal boticku kdyz stal nekde kde nemel stat...
co to je za mysleni? ... :dunno:
hele TT: to je jedno jaka je to doba, tady je pokuta na miste 250baku za stani na vyhrazenym miste pro vozickare v jakoukouli denni nebo nocni hodinu
je to jenom o tom se postavit o dve vedle... a ne nadavat ze nekdo nekomu dal boticku kdyz stal nekde kde nemel stat...
co to je za mysleni? ... :dunno: