Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regional prosinec 2002 - Praha
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Kriznik
[B]
je to jenom o tom se postavit o dve vedle... a ne nadavat ze nekdo nekomu dal boticku kdyz stal nekde kde nemel stat...
co to je za mysleni? ... :dunno:
Když já ale preferuju parkování co nejblíže vlezu do obchodu, a i kdybych se postavil o dvě vedle , a? doprava nebo doleva , tak opět stojím na Inval. , protože mají vyhrazené parkoviště v celé délce první řady, no přece se nebudu vláčet s tunovým nákupem přes celé parkoviště. Takže si zaparkuju co nejblíže klidně i na inval. zvláště když je 23.00 a více.. no nebo ne

- TT
- Kontaktovat uživatele:
to Jakub: proč by mě měl někdo brát krumpáčem a ještě k tomu po zádech, vždy? to bolí, .... nevím , možná seš člen nějaké Křes?anské víry za lepší zítřek, členové těchto spolků jsou mírumilovní a nenapadaj hned bližního svého krumpáčem, nicméně Ti hochu nevěřim , že jsi nikdy nezastavil na nějakém vyhrazeném parkovišti:cigo2:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
- TT
- Kontaktovat uživatele:
OK , nemá cenu se dohadovat o kr*vinách, mám svůj názor na věc, Jakub taky, takže to tady nehodlám řešit,
A? si každej parkuje tam kde chce!!! (a kde na to má)
to Jakub: budu se tě muset na něco zeptat , ale ne tady aby si zase nevycák a nechtěl se dohadovat, tedy , jak řekl pan K. - konec.
A? si každej parkuje tam kde chce!!! (a kde na to má)
to Jakub: budu se tě muset na něco zeptat , ale ne tady aby si zase nevycák a nechtěl se dohadovat, tedy , jak řekl pan K. - konec.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i