Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zima???!!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike.bmw

#1 Příspěvek od mike.bmw »

Pánové a dámy....

Mám pro Vás pro všechny návrh, nápad, či nevím...

I když je zima, dá se podnikat spousta akcí a jedna z nich by mohla být i tato.

Byla by možnost se vyřádit, něco naučit a hlavně káry nezrušit!!!

Udělat si výlet na zasněžené opuštěné letiště, kde se může každý ukázat a ostatní se přiučit...

Zatím jen předběžně, kdyžtak mě pošlete kamsi, ale kdyby se to někomu zdál jako dobrý nápad, tak dejte vědět, budu zjiš?ovat dál případné ubytování v okolí atd.

Tak zatím pa a opatrně

Michal
:):)
Schóva

#2 Příspěvek od Schóva »

Kde by to letiště jako mělo být?? Sníh si asi přivezem každý kolik chce, protože se mu nechce padat. Ale nápad by to jinak nebyl špatný. Snad jen pro ty má dvě kola nic moc :hmhm: , ale nějaké auto by se snad našlo. :-( :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

anketa je moc radikalni ... me by vyhovovala odpoved ..jel bych ale nevim to jiste :-)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Schóva
[B]Kde by to letiště jako mělo být?? Sníh si asi přivezem každý kolik chce, protože se mu nechce padat. Ale nápad by to jinak nebyl špatný. Snad jen pro ty má dvě kola nic moc :hmhm: , ale nějaké auto by se snad našlo. :-( :-)

No co třeba v Hořovicích? Mám dojem, že nějaké smykovací akce už tam pořádal Daniel Hrubý.
Schóva

#5 Příspěvek od Schóva »

Jedno takové letiš?átko tu máme :bigok: a je též pravdou, že bývá v zimě dosti frekventované. :-) Domluvit se dá cokoli a ubytování??? no něco by se taktéž sehnalo. Záleží jen na ... . :-)
mike.bmw

#6 Příspěvek od mike.bmw »

To LOPOLO: anketu jsem do svého příspěvku mrskl poprvé, takže jsem byl spíš zvědav, co to udělá....

Zatím chci jenom zjistit případný zájem, nechal bych to někdy na leden, až se všichni uklidní po vánocích a silvestru, zaleží taky na sněhu atd.

Určitě to podnikneme, já ještě nebyl na žádném srazu s Vámi, takže bych se také rád představil...:gobeer:
mcfil

#7 Příspěvek od mcfil »

Mnoo mohlo by bejt :) Ale uvidíme podle situace.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

muze bejt :-)
GG

#9 Příspěvek od GG »

Hořovice:bigok: OK, to by šlo. Jen jen ten poprašek.
Schóva

#10 Příspěvek od Schóva »

Cele dva dny to tu bylo slusne, letiste pomerne navstevovane.:bigok: Par lidicek si prijelo zaradit dokud bylo na cem.Dnes uz mame smulu,je dost rychle.Ale sranda byla.:-)
Schóva

#11 Příspěvek od Schóva »

Konecne je tu zima a nase letistatko zacina byt dosti frekventovane.Cely vikend tu litali jak o zivot nadsenci pro radovanky na snehu :allright: Skoro jsme se tam nevesli.Vecer uz to bylo docela uklouzane,ale hned rano jsem neodolala a na cerstvem snizku si zkusila,co umi takove sluzebni Mondeo v combi. Az na ABS to bylo O.K. proste :bomba: .Hned se mi slo do prace lip. :banan: :bigok:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Klakson »

taky bych asi jel, tady kousek od nás je taky letiště, E30 tam měli v létě sraz, ale nevim kolik tam bude sněhu, myslím si že hodně moc, ale je docela i široký. :cool:
Odpovědět