Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regionálek Leden 2003
nevim jestli je dobra pro vsechny,hlavne je to jeste panna,porad se na ni chystam,ale me druhe normalni ja mi septa,ze bych mel alespon pockat nez zchladne....no a pak mi zas prijde moc studena,takova frigidni...tak nevim jak na to,hadam ze mi nekdo helfne jak na ni :allright: :boobs: :cigo2:
“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal Hanz
[B]nevim jestli je dobra pro vsechny,hlavne je to jeste panna,porad se na ni chystam,ale me druhe normalni ja mi septa,ze bych mel alespon pockat nez zchladne....no a pak mi zas prijde moc studena,takova frigidni...tak nevim jak na to,hadam ze mi nekdo helfne jak na ni :allright: :boobs: :cigo2:
Rano k ni prijd...
Bude jeste studena. Nez se pustis do skrabani okynek, nastartuj ji...
potom si udelas pohodli... Uvidis, jak se z ni kouri...
Muzes v klidu zastrcit...
Jednou se lehce dotknout prstem a trosku pootocit a prizpusobit...
Bude vlhnout, neboj, dej ji trocku casu...
Vklidku a pomalu se zveda a klesa...
Na tlumicich to neni ani znat... Ty se ani nehnou...
Pak to v klidku setres, neboj se toho mokra a pockej jeste chvilinku, az ho bude vic...
Doufam, ze sis zapnul take rozmrazovani zadniho okynka...
Pujde Ti to lip...
snad abych to cele vysvetlil...
po nastartovani uvidis jak "se z kary kouri", pochopitelne z vyfuku, je to strasnej dym a mlha!
"zastrcis" CD do prehravace
"dotknes" se tlacitka SOURCE, aby se CD zacalo prehravat
"pootocis a prizpusobis" fukar na 4ku a nasmerujes na ofuk celniho skla
to sklo zacne pochopitelne "vlhnout" - zacne se na nem rozpoustet ta namraza
"zveda a klesa" rucicka otackomeru, jak slapes na plyn, abys pomohl procesu zvysovani teploty motoru (max 2300rpm), pochopitelne
"setres" tu vodu z celniho skla
no a pokud sis zapnul to zomrazovani zadniho skla, pujde Ti lip to koukani se do vnitrniho pzetneho zrcatka
kdyby sis jeste s necim nevedel rady, predvedeme Ti to na srazu, kdo s tim mame zkusenosti...
Takze az ji rozpalis a rozhonis, ceka Te cesta do Praglu... Na CCM, na nas sraz!
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Jo , taky na to hodim příště kabel, sem si měnil šíchtu jako kokot a pak nikdo nepřijede, člověk přijde v 09.00 hod po čtyřiadvacítce v arbeitu , v 17.00 se probudí , dá se trochu dohromady , v 18.00 hod přijede na sraz, tam čeká 20 min, pak dorazí Jakub a to je všechno , nikdo jinej se neukáže, ...dorazim domu pustim komín a vidim, že si pánové přehodili termínek, fakt super :fakac: , příště si to dohodněte laskavě tejden dopředu aby ze sebe člověk nedělal Č*RÁKA....
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Originál zaslal TT
[B]Jo , taky na to hodim příště kabel, sem si měnil šíchtu jako kokot a pak nikdo nepřijede, člověk přijde v 09.00 hod po čtyřiadvacítce v arbeitu , v 17.00 se probudí , dá se trochu dohromady , v 18.00 hod přijede na sraz, tam čeká 20 min, pak dorazí Jakub a to je všechno , nikdo jinej se neukáže, ...dorazim domu pustim komín a vidim, že si pánové přehodili termínek, fakt super :fakac: , příště si to dohodněte laskavě tejden dopředu aby ze sebe člověk nedělal Č*RÁKA....
Máme kliku že bydlíš za rohem, bych nechtěl slyšet ten povyk, kdyby jsi jel až ze Zličína.

Originál zaslal JFK
[B]Máme kliku že bydlíš za rohem, bych nechtěl slyšet ten povyk, kdyby jsi jel až ze Zličína.) Ale aspoň jsi se po dlohý době umyl a učesal,néééé???:bigok: :gobeer:
![]()
Celkem slusna soda na TýTýho! Ale je pravda, ze hosanek uz to potreboval (jako tu hygienu atp...)

Tak co? Si to dneska zopakujem, ne? Vcera ty nacviky od hochu byly faine...