Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Takže naostro - regionál únor
to Béda: dodělat káru?
že neřekneš,vezmu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou,tady pro pana domácího,aby si hošánci trochu zablbli.... slyšíš mě ty vidláku,ještě jsem s tebou hochu neskončil,tvoje kára pozná středověk.... (tak nějak z P.Fiction monolog se Zedem)
jinak ctvrtek ramcove taky gut... ale patek uplne nejvic hodne nejlepci
že neřekneš,vezmu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou,tady pro pana domácího,aby si hošánci trochu zablbli.... slyšíš mě ty vidláku,ještě jsem s tebou hochu neskončil,tvoje kára pozná středověk.... (tak nějak z P.Fiction monolog se Zedem)

jinak ctvrtek ramcove taky gut... ale patek uplne nejvic hodne nejlepci
“Ability is what you're capable of doing.”
Tak jak to tady sleduju, tak se z toho může vyklubat slušnej srazík. Ale má to jednu podmínku: sraz musí být v pátek pro bmw z daleka (Klakson, Béďa a spol, co ty Sluníčko???):) A myslím si, že to zas tolik neva, nééé???:D
Budeme brát ohled, takhle se nás asi sejde víc v pátek než ve čtvrtek... Jsem teda pro PÁTEK od 18:00:D
A motokáry prubneme taky, nééé:)))
PS: posledně někdo zašantročil výsledky z Radotína, tak ven s nima...:bigcry:

Budeme brát ohled, takhle se nás asi sejde víc v pátek než ve čtvrtek... Jsem teda pro PÁTEK od 18:00:D
A motokáry prubneme taky, nééé:)))
PS: posledně někdo zašantročil výsledky z Radotína, tak ven s nima...:bigcry: