A co takhle to dat na forum ATC, chodi tam hrozny hafo lidi a mohlo by je to i pritahnout, ale obavam se, aby tam neprijeli nejaci skudkari delajici bordel...
Originál zaslal Martinéz [B]A co takhle to dat na forum ATC, chodi tam hrozny hafo lidi a mohlo by je to i pritahnout, ale obavam se, aby tam neprijeli nejaci skudkari delajici bordel...
VW-čkáři můžou taky, aspoň uviděj auta a zjistí o co do teď přišli:):bigok:
mno kdyby prijeli majitele teto skvele nemecke znacky atmosfera by byla nasakla asi hodne velkym procentem testosteronu a jeste vetsim procentem ega
Někteří jsou v pohodě, akorát si ve VW myslí, že kdo má BMW je hovado nejenom na silnici a my si myslíme o nich to samé... Takže hromada nedorozumění:( Co to dát dohromady s některejma pohodářema z VW a posílit už takhle sračkovej českej tuning a držet při sobě?:) Jenom návrh:):D Tak ne že mě někdo zabije až mě potká!:):bigok: Čím víc lidí, tím víc matroše:bigok:
Originál zaslal JFK [B]Někteří jsou v pohodě, akorát si ve VW myslí, že kdo má BMW je hovado nejenom na silnici a my si myslíme o nich to samé... Takže hromada nedorozumění:( Co to dát dohromady s některejma pohodářema z VW a posílit už takhle sračkovej českej tuning a držet při sobě?:) Jenom návrh:):D Tak ne že mě někdo zabije až mě potká!:):bigok: Čím víc lidí, tím víc matroše:bigok:
Originál zaslal Dauši [B]Nemám rád Fauvéé. Můj názor po zkušenostech s VW.
Jenže ta debata není o VW ale o srazech a tím pádem o lidech...
A jak jsi ještě nemohl zjistit, nescházíme se kvuli autům, ale kvuli pokecu a kafču a funnu:):bigok: :gobeer: :gobeer: :gobeer: