Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SPRINTY na letišti každý čtvrtek!!!
Včera jsem se dozvěděl od jednoho tunera, že se prý pravidelně KAŽDÝ čtvrtek konají sprinty na starém letišti u Českého Brodu.
Když se jede z Prahy, tak před Č. Brodem narazíte na dva obrovské stožáry (asi televizní a rozhlasové) a u nich je staré letiště, kde se to koná.
Vstupné je symbolické podle počtu aut a bývá kolem 20-30 korun. Nevíte o tom někdo něco bližsího?
Když se jede z Prahy, tak před Č. Brodem narazíte na dva obrovské stožáry (asi televizní a rozhlasové) a u nich je staré letiště, kde se to koná.
Vstupné je symbolické podle počtu aut a bývá kolem 20-30 korun. Nevíte o tom někdo něco bližsího?
Tak jsem si tam odpoledne zajel. Z Jižní spojky odbočíte směr KOLÍN a pořád jedete a jedete, asi po 35 km z Prahy minete po levé straně 2 obrovský stožáry (vysílače), to nemůžete přehlídnout. Je to u odbočky na Český Brod. A od těchto 2 stožárů je to DRUHÁ odbočka VLEVO. Je to podle cedule odbočka "Chráš?any 2 km".
Odbočíte a asi po 200-300 metrech vede betonová cesta do pole. Pojedete asi 100 m a objevíte se na bývalém letišti pro "čmeláky".
Sice to není osvětlený, ale:
1) povrch ujde (asfalt) - NEHRABAL jsem, krásná rovinka
2) vyznačený a ohraničený pneumatikama + startovací čára
3) za cílem DOSTATEK prostoru k brždění!!!
4) nevím jak je rovinka přesně dlouhá, ale já na ní vytočil na trojku 150 km/h
Odbočíte a asi po 200-300 metrech vede betonová cesta do pole. Pojedete asi 100 m a objevíte se na bývalém letišti pro "čmeláky".
Sice to není osvětlený, ale:
1) povrch ujde (asfalt) - NEHRABAL jsem, krásná rovinka
2) vyznačený a ohraničený pneumatikama + startovací čára
3) za cílem DOSTATEK prostoru k brždění!!!
4) nevím jak je rovinka přesně dlouhá, ale já na ní vytočil na trojku 150 km/h
U Makra na srazu nebylo dneska zrovna moc lidí, tak jsem po půlhodině vyrazil směr to letiště. Bývá to někdy od 18-19 hodin. Dorazil jsem kolem čtvrt na 9 a byla to paráda... Tak asi 70-80 aut a správná atmosféra!!!
Jeden sprint za druhým!!! Vstupné symbolických 20 Kč na osobu a současně to byly i lístky do tomboly, kde se daly vyhrát stroboskopické světla, hliníková anténa, atd...
Takže, vřele doporučuji!!!
Tuto neděli to bude od 14 hodin!!!
Jeden sprint za druhým!!! Vstupné symbolických 20 Kč na osobu a současně to byly i lístky do tomboly, kde se daly vyhrát stroboskopické světla, hliníková anténa, atd...
Takže, vřele doporučuji!!!
Tuto neděli to bude od 14 hodin!!!