Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mošnov - flek pro BMWklub zajištěn

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Georgis »

Takže flek pro nás jsem zajistil. Je tak 30 metrů dlouhý, ve střední části ranveye hned za motokárama a za retardérama. Poznáte ho tak, že je z 6 pneumatik na 2 části na pravé straně. Mezi pneumatikama je natažená bílo/červená páska a na těch gumách jsou samolepky našeho klubu a nápisy Only for BMW.
Kdo přijede první a? roztrhne pásku a nasáčkuje se od kraje. Jsem zvědavý kolik nás přijede, pokud přijedou i neklubová báwíčka, myslím, že se v pohodě můžou přidat.
Vypadá to tam nadějně, mám od organizátorů kusé info, že se již teď srocují tuningáři někde u Tesca.
Uvítal bych, kdyby jste teď a tady potvrdili účast, a? mám trochu klid, že jsem to nedělal nadarmo.:)

ps: Samolepky na SPZky mám, beru je ssebou.:P
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

kuaa......jsem bez odvozu....... :( ..........vsecko se hrouti....kdyz ne mosnov ak snad Mimon..........jede tam teda nekdo z Moravy? Kemp nic? Ten by mi vyhovoval pze pro auto jedu v patek a nevim co pres noc....a ani s kym :(
T.o.m.

#3 Příspěvek od T.o.m. »

Ja jedu na 100pro. georgisi pošli mi SMSkou tvoje číslo na mobil. V kolik tam budeš?
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Georgis »

Kolem 9 bych tam měl být. Ono to taky oficiálně začíná v 9. V klidu - místo je naše tak v pohodě. Na příjezdovkách a křižovatkách jsou žluté šipky se samolepkou Incar Ostrava.
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal RuDoSh
[B]kuaa......jsem bez odvozu....... :( ..........vsecko se hrouti....kdyz ne mosnov ak snad Mimon..........jede tam teda nekdo z Moravy? Kemp nic? Ten by mi vyhovoval pze pro auto jedu v patek a nevim co pres noc....a ani s kym :(

To už je podruhé, cos odpadl. To ve Zlíně je jen jedno klubové báwo??? Se s někým svez.
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Georgis »

Hmmm. Vidím to černě. Budem rádi jak se nás tam sejde 5. Jdu se na to vyspat. Dobrou noc.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No já se tam Georgisi stavím,ale bez BMW.Jen tak kouknout.Počítám kolem deseti bych tam mohl být...
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od beemwex »

KLUCI,TAK ASPON NA TU MIMON SE DOMLUVTE A DOVALTE!!!!BUDE TO BOMBA--DVA SRÁZKY V JEDEN DEN!!!!!!!!!!!!JINAK AT SE VAM TEN VÁŠ MORAVSKEJ SRÁZEK VYDAŘÍ!!!!!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No nechcu nic říkat,ale tady je vůbec těžké se s někým na něčem domluvit,ale já pojedu i kdybych měl jet v plniči!!!
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal rene kurc
[B]No nechcu nic říkat,ale tady je vůbec těžké se s někým na něčem domluvit,ale já pojedu i kdybych měl jet v plniči!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D tak to je příkladný přístup!!!!!!!!!CHVÁLIM!!!!!!:gobeer:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No přístup fandy a nadčence,nic víc...jinak dík!
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od beemwex »

ja jezdim taky do prahy na regionaly,a mam to 100km.a pražaci to maj za rohem,a nejsou schopny přijet.!teda jen nektery
;-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Kámo,kdysi jsem byl členem VW klubu a na vůbec 1.sraz VW vČŔ jsem jel 350km pak sice v časáku napsali,že cenu za fandu z největší dálky dostal pan xx někde z přerova...No to nasere,ale šlo o hovno. :mhehe: Ja autama žiju takže mi to dělá radost!!!Jsem pro každou blbost!!!Už se těším jak pojede v koloně 20bawců,no více lidem nevěřím...Jsem zvědav o kolik se spletu!!!
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal rene kurc
[B]Kámo,kdysi jsem byl členem VW klubu a na vůbec 1.sraz VW vČŔ jsem jel 350km pak sice v časáku napsali,že cenu za fandu z největší dálky dostal pan xx někde z přerova...No to nasere,ale šlo o hovno. :mhehe: Ja autama žiju takže mi to dělá radost!!!Jsem pro každou blbost!!!Už se těším jak pojede v koloně 20bawců,no více lidem nevěřím...Jsem zvědav o kolik se spletu!!!
tak pro tohle žiju taky!!!!!!!:bigok:
Odpovědět