Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
16.8-------spich na srázek---------
-
- Kontaktovat uživatele:
tak v sobotu 16.srpna(letos) se sjedem v 7.30 na benzince v mnichově hradišti,,,a v 8.00--8.15 odjezd smer mimonske valky.do 14.00 potaboříme a pak odjezd na bmw sraz lánov.jinak pražaky a zapadaky zformuje MURFAS na benzině tesně za prahou(nemam pravdu?murfe) morava jede??vemte si to nekdo z moravaku na starost a dovalte včas!!!!!:gobeer: no myslim ,že budem pekna partička.už ted to podle ohlasu vidim na 15 aut.
(kdo přijede pozdejc,,nebo nas nahodou na srazu nenajde a nepozna,:P tak ve 14.00 u mího auta.juu?:gobeer: :gobeer:

-
- Kontaktovat uživatele:
ok----mi jen že mame skušenost z minula.hafo lidí řiká že dojede,a mi tam pak hodinu tvrdnem a nic.------chapu,že jet takovou štreku a trefit se do času srazu se nemusí povíst.rádi počkame,,,jestli pojedete pohromadě,,,tak aspon dejte vedet SMSna 602-380431,že jste na cestě,a není co řešit.---RAČI POMALEJC,ALE ŽÍVÍ!!!!!!:gobeer: :gobeer: :finish:
-
- Kontaktovat uživatele:
ne nic takovyho tady ve vokolí není.tady se tu šukaa navzajem:D ale jestli chceš,tak peknej kempík je asi 7km.smer ml.boleslav...v kosmonosích.chatičky,,klid,na noc tam zamikaj,.jestli to najdeš,tak to tam skus.:gobeer:Originál zaslal RuDoSh
[B]btw. nejsou tam nejake kurvy? Nebo spis pasaci? Asi vypadam sejne jko oni tak me moc nemusi.....jak uz sem psal, z v cera mi pred Prahou vyhrozovali![]()