ve stredu rikal ze v patek odpoledne to bude na 100%...ale kdo vi....jestli mi to zitra rano nezvedne tak na to s*ru....tam pojedu takovou streku abych se dovedel ze to auto je nepojizdne
hmmm.....takze nikam nejedu....leda by se nekomu chtelo pres Zlin a svezl by me skoda, v 11 to mi to sli projet a ze to jeste hodi na comp a pak se mi podivaji na to preni kolo a mozna by to vecer bylo, ale uz bych se tam do sesti nedostal tak si to uzijte
Originál zaslal RuDoSh hmmm.....takze nikam nejedu....leda by se nekomu chtelo pres Zlin a svezl by me skoda, v 11 to mi to sli projet a ze to jeste hodi na comp a pak se mi podivaji na to preni kolo a mozna by to vecer bylo, ale uz bych se tam do sesti nedostal tak si to uzijte
hmm ja byt tebou tak bych tam jel, jednak bych si aspon zkontroloval jestli ta prevodovka fakt v aute je,nebo na to jeste vubec nesahli a druhak bych jim cestu ztrhnul z ceny opravy, kdyz rikali ze to bude a neozyvali se a nebrali telefony...
Originál zaslal bpytlik hmm ja byt tebou tak bych tam jel, jednak bych si aspon zkontroloval jestli ta prevodovka fakt v aute je,nebo na to jeste vubec nesahli a druhak bych jim cestu ztrhnul z ceny opravy, kdyz rikali ze to bude a neozyvali se a nebrali telefony...
jenze to bych musel jet rano ve 4 tam se nasrat, tahnout prachy ssebou, pak zas tim posr...autobusem domu, stvala by me jeste vic mimon, a byl bych utahany....to mi za to nestoji....aspon sem se poflakoval v praci kde sem se aspon trosku bavil