To je good nápad Bubi,Hanz to tam má pod palcem tak určitě něco zajistí,že jo Hanzi?.... :mhehe: Jinak by to bylo super uspořádat takovou klubovou akcičku...No a co další brňáci,nevíte o nějakém místě? :mhehe:
Originál zaslal Petr Pořád mě to žralo v palici, že sem měl jet s váma do Lánova. Jenže drahá cho? už pro mě měla vymyšlenej jinej plán jak strávit víkend. Co se dá dělat.
:2some: :2some: :bj: :bj: TAKY TIP JAK STRÁVIT VÝKEND!!!!příště ji puč souseda,a pojed s námi:D .--------to-STEALTH:ty zprávy cos našel jsou zajímavý,,a ty časy jsou přesně hodinu po našich odjezdech z dotyčnejch míst.------:D kdyby jsme se všude zdržely o hodku dýl,tak byl ten program i s hororovou zápletkou!!:D
Celá akce super, i když víc pochvaly by zasloužíl Lánov. Tam jsem se alespoň necítil jako dědeček. Holt E30 je E30 a vidět za sebou stovku stejnejch báček je prostě zážitek.
Třebíč může bejt,kousek vedle je pěkné letiště (Náměš? n/O)vyklidíme stíhačky a vrtulníky ČA a je o dráhu postaráno....Ale kdyby to šlo ten 1.veekend v říjnu byl bych vděčný páč to bych měl z Egyptu trochu z ruky...Organizace by byla v pohodičce a žádný časový press.No i ceny ubytování by už měly být za pusu po sezóně....
O Lánově jsem měl minimum informací a když se tam odjíždělo z Mimoně, nikdo mi nic neřekl. Nevěděl jsem kolik tam ve skutečnosti bude aut a nechtěl jsem z Mimoně odjíždět "naslepo".