Originál zaslal Bubi O Lánově jsem měl minimum informací a když se tam odjíždělo z Mimoně, nikdo mi nic neřekl. Nevěděl jsem kolik tam ve skutečnosti bude aut a nechtěl jsem z Mimoně odjíždět "naslepo".
Bubi, ja si rypnul jen tak, to vubec nebyla narazka na Lanov nebo tak, pevne verim, ze kdyz bude nejaky celorepublikovy sraz, a ty budes moci, urcite se objevis
No, i když zcela nepochybně nejlepší pro další akci by byla PRAHA, tak v Třebíči je to taky dost dobrý. Třeba hospoda M.Donutia. A i když nám Náměš? ani neuvolní, tak jako důležitej zaměstnanec Ministerstva obrany a známej temního velitele bych mohl zkusit domluvit návštěvu základny a pro vyvolený š?astlivce třeba i fotečku s nějakým pěkným érem.
No to není vono AIR FORCE ONE to je jiný kafe!I když bych nepohrdnul ani exkurzi v tom Túčku,vem klíče a uděláme v něm večírek!!! :gobeer: :boobs: :bubenik: :boobs: :gobeer:
Originál zaslal Klakson to potěší no jo ale M3 to není :walk:
Jak jsi jel za mnou kousek z Lánova, tak jsem pořád pošilhával do špíglů. Taky se mi líbí tvoje kárka.
Škoda ,žes to neprodával před půl rokem, když jsem něco pěkného sháněl.:bigok:
Originál zaslal rene kurc Jo bylo fajn,ale chtělo by udělat něco pořádnýho na weekend nějaký chatky ,oheň ,masíčko,pivíčko a prostě pokecat u pivíčka.Ale musíme chvíli počkat než vyměnim spojku,by jste nevěřili jak udělá prokluzující spojka kamaráda některým lidem radost....že jo bpytlíku! :mhehe: