Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hrochuv tynec
Pak byla jeste zajimava cesta do Prahy. Jel sem ja, Lukas a Herry. Domluvili sme se ze pojedem pomalu, coz VZDY ve finale znamena zbesilou jizdu. Nejdriv sme udelali par kolecek kolem Chrudimy a vyrazili na Prahu, po par kilometrech, kdy sem jel v pohode (100 - 120) na cele sem v ramci dobryho vychovani jel ponekud vic vpravo. To si Herry se svou zbesilou M5 vylozil tak, ze by mel vyrazit do cela a udat tempo.
A udal. :drive2: Melo to za nasledek nekolik pro me novejch zazitku, bezne totiz nejezdim po normalni silnici vic jak 200, nepredjizdim auto ktery predjizdi jiny atd. Pak se Herry odpojil, ( bohuzel jsem na nej nemel telefon ) a ja jel s Lukasem na cernak, kam dorazil Lukke s pritelkyni. Nakonec jsme vo pulnoci vyrazili na vopusteny letiste jeste trochu potrapit auta a natrenovat starty. Seriova 330d E46 jede velmi pravdepodobne o chloupek lip nez seriova 328i E36. Na sprintu se to moc neprojevilo ( zalezi na startu a pak se po dobu sprintu v podstate nic nemeni ) ale na dalnici v rychlostech 200+ lehce ujizdi :ucta: Nocni dychanek ukoncila zapruzena prejmajitelka letiste.

Originál zaslal LOPOLO
[B]kategorie diesel ( kdyby jel lukke tak by tam pro jiny auto nez bmw nebylo misto )
Jojo, pekelně mě to štve že jsem tohle zaspal. :shit: No snad příště jim to pánové nandáme a nebude tam nic jinýho než BMW.

Jo a v noci nás napadlo (mě, Lopola a LukaseH) že vyrazíme do Českýho Brodu na letiště sprintovat (asi kolem půlnoci). Tak jsme tam asi půl hoďky řádili než přijela opruzená majitelka plochy a vyfakovala nás. :fuckoff: Ale jinak dobrej moto večer. :gobeer:
Jo a Lopolo - jak jsme pak z tý Prahy jeli domů, byla naprosto, ale naprosto prázdná dálnice. Tak jsem chtěl zase vyzkoušet omezovač rychlosti, ale obrovský překvapení bylo, že jsem zjistil že tam žádnej neni!! Tak prve to na tý rovince holt vyšlo tak na těch 250 že to už víc nejelo a proto to nešlo víc. Ale asi 15km před Plzní je nádhernej úsek 6km z mírnýho kopce. Najel jsem si doprostřed prázdný dálnice a sešlápl na podlahu. Během chvilky se ručička přehoupla přes 250 a pokračovala za tachometr. Na otáčkoměru asi 4400 ot. No tak jsem držel podlahu pořád a za chvilku bylo 260 a asi po 10 sekundách 270!!! Blížil se ale konec rovinky, tak jsem musel ubrat, protože jsem si připadal jak v letadle.
Ne pocitem uvnitř, ale pohledem ven.
Takže jsem se dostal na další 2 pomyslný dílky tachometru a zjistil, že to nejede vůbec špatně.
No a otáčkoměr - asi 4800 otáček. A to je v techničáku uvedeno "Maximální rychlost - 242"