no, u modernejsich aut s BC ci Navi to jde, ale stejnak je vetsina nastavena od vyrobce na standartni rozmer gum PLUS si auto z vyroby a stabilne pridava cca 10-15km/h jako rezervu. treba kvuli neprekracovani rychlosti atd...
na prekracovani rychlosti tam mam tlacitko limit. Ze nemerej tachometry presne se nepru ale ze by schvalne ve fabrice nastavovaly prislusny veci tak aby to ukazovalo nesmysly? To se mi nechce moc verit .. ale co ja vim.
nerikam, ze nastavujou nesmysly, jen to proste nastavej tak, aby to za zadnou cenu neukazovalo min. mrkni se treba nekdy do casaku automobil nebo jak. tam to vzdycky merej a vsechny auta ukazujou o 5-10% vic, nez je pravda. s rychlosti se promerovani konstantne zvysuje..
Originál zaslal LOPOLO [B]Pak byla jeste zajimava cesta do Prahy. Jel sem ja, Lukas a Herry. Domluvili sme se ze pojedem pomalu, coz VZDY ve finale znamena zbesilou jizdu. Nejdriv sme udelali par kolecek kolem Chrudimy a vyrazili na Prahu, po par kilometrech, kdy sem jel v pohode (100 - 120) na cele sem v ramci dobryho vychovani jel ponekud vic vpravo. To si Herry se svou zbesilou M5 vylozil tak, ze by mel vyrazit do cela a udat tempo. A udal. :drive2: Melo to za nasledek nekolik pro me novejch zazitku, bezne totiz nejezdim po normalni silnici vic jak 200, nepredjizdim auto ktery predjizdi jiny atd. Pak se Herry odpojil, ( bohuzel jsem na nej nemel telefon ) a ja jel s Lukasem na cernak, kam dorazil Lukke s pritelkyni. Nakonec jsme vo pulnoci vyrazili na vopusteny letiste jeste trochu potrapit auta a natrenovat starty. Seriova 330d E46 jede velmi pravdepodobne o chloupek lip nez seriova 328i E36. Na sprintu se to moc neprojevilo ( zalezi na startu a pak se po dobu sprintu v podstate nic nemeni ) ale na dalnici v rychlostech 200+ lehce ujizdi :ucta: Nocni dychanek ukoncila zapruzena prejmajitelka letiste.
Tak to je skoda , ze jsem se odpojil - natrenovat starty potrebuji jako sul...Ta cesta do Prahy coool a drzeli jste se statecne :ucta:
Jako vzdy me fotky z akce tady
Shrekovo byvala kara ma jeste navic vetsi intercooler z Mercedesa SLK a zvysenej plnici tlak na kterej se ted chystam... Ale rozdil nebyl az tak velky, asi 0,3s...
Originál zaslal HEERY [B]Tak to je skoda , ze jsem se odpojil - natrenovat starty potrebuji jako sul...Ta cesta do Prahy coool a drzeli jste se statecne :ucta: Jako vzdy me fotky z akce tady