Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kde bych dal Maxisraz 19 - 21 září
Originál zaslal rene kurc
No tak tu kurwa už def. napište ten termín.Je tam myslím nerozhodně mezi 3-5.10. a 17-19.10. Tak to tu napište a? vím co a jak páč 18.letím na dovču a vrátím se až 30.9.,dík za pochopení a doufám,že zas nebudete vymýšlet nějaký 3.termín!!!
[size=240][B]TERMÍN SRAZU JE 17 - 19.10.2003[/size]
na přímí rozkaz RudosheRudeho
Originál zaslal LOPOLO
[B]vsak uz je to celkem jasny .. Ted zalezi kdy zatelefonuje Rudosh do policejni skoly kvuli letisti, Lukas ma v merku profi casomiru a ja bych sehnal nejaky to spani ( bud levnej hotel nebo camp )
LETISTE, PRDLAJS, POLICEJNI SKOLA JE OBESLANA TED ZALEZI NA VYJADRENI, OBESILAL JSEM JE VCERA ODPOLEDNE, SNAD SE DNES VYJADRI
-
- Kontaktovat uživatele:
No, vypadá to zajímavě!!!! (pokud vynde ta Mohelnice, zatim vede, samo až po -Je mi to jedno)
Jestli se to tak bude vyvíjet tak:banan:
boci:
Už se začínám tešit...:popelnice
(asi bych ještě zbuntoval bráchu a kamoša)alles E30, ale to by nevadilo Ne?,ještě jestli by nevadilo, až se bude znat pevny místo, tak myslím že od E30tek by(jak už bylo řečeno)taky něco jelo, a čím víc tím líp ,ne?:bigok:
Jestli se to tak bude vyvíjet tak:banan:

(asi bych ještě zbuntoval bráchu a kamoša)alles E30, ale to by nevadilo Ne?,ještě jestli by nevadilo, až se bude znat pevny místo, tak myslím že od E30tek by(jak už bylo řečeno)taky něco jelo, a čím víc tím líp ,ne?:bigok:
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Fil
[B]No, vypadá to zajímavě!!!! (pokud vynde ta Mohelnice, zatim vede, samo až po -Je mi to jedno)
Jestli se to tak bude vyvíjet tak:banan:boci:
jasny, CIM VIC - TIM VIC :gobeer:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET