Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Maxisraz - zachrana ???
-
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem psal tady - http://forum.bmwklub.cz/showthread.php?s=&postid=40232#post40232
co tak to spojt s nasim "maxi" srazem? Patral jsem a nasel jsem celkem pekny kemp s dobryma cenama.....je to u Ceskeho Brodu.....v patek vecer by sme se tam sesli v sobotu nejaka spanila jizda a v nedely ty sprinty....co vy na to???
datum - 17-19.10
kemp - http://www.ubytovaniuprahy.cz/body_index.html
co tak to spojt s nasim "maxi" srazem? Patral jsem a nasel jsem celkem pekny kemp s dobryma cenama.....je to u Ceskeho Brodu.....v patek vecer by sme se tam sesli v sobotu nejaka spanila jizda a v nedely ty sprinty....co vy na to???
datum - 17-19.10
kemp - http://www.ubytovaniuprahy.cz/body_index.html
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Od soboty do neděle by to bylo dobré. Jsem pro.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Já valím v ten pátek zrovna z rajchu, po D1 v těch místech profičím až tak kolem půlnoci.
Dámy než se sbalí, těch krámů co taky mají, zase bude nadbytečný tuning podvozku, tak budu vyjíždět až kolem 15.00 a do Prahy to mám 750 km, počítám jízda tak 8-9 hod s přestávkama a zácpama na dálnicích v rajchu.
Tak počítám, že bych se tam mohl zastavit, ale pak do Brna vyložit náklad a zase někdy v sobotu (ale asi neděli) na sraz zpět.
Nepojede někdo z Brna?
Dámy než se sbalí, těch krámů co taky mají, zase bude nadbytečný tuning podvozku, tak budu vyjíždět až kolem 15.00 a do Prahy to mám 750 km, počítám jízda tak 8-9 hod s přestávkama a zácpama na dálnicích v rajchu.

Tak počítám, že bych se tam mohl zastavit, ale pak do Brna vyložit náklad a zase někdy v sobotu (ale asi neděli) na sraz zpět.
Nepojede někdo z Brna?
Ano ,pokud se nestane něco šíleného.Ale nechal bych to sobota ,neděle.3 dny je dost,mladá i tak .....blá,blá,blá.....Jinak ten kemp vypadá docela slušně,chtělo by tam zavolat a domluvit nějakou množstevní slevičku,ale to by se musely tady ty bukvice probrat a napsat kdo teda vlastně přijede!!!Originál zaslal RuDoSh
[B]rene takze rikas ANO? At je to tady cerne na modrem![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja jsem trosku pocital ze v patek nikdo nebude chtit.....bud tam budu v patek sam nebo se pokusim domluvit na tom ze si vyzvednu karu v sobotu....ale nez se tam bude volat tak by to chtelo vedet pocet lidi kteri pojedou! Mimochodem vzhleem k te cene co tam je by ta sleva nebly potreba....nebo nemame 200kc (jedna noc, vecere a snidane + auto)