Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SRAZ TUTO NEDĚLI !!!
Chlapi nevím jak to říct,ale už mě z těch diskusí bolí hlava.Je jich tu na téma CELOSRAZ asi (6) tak bych se chtěl naposledy zeptat kdo z klubu je ochoten tuto neděli se někde( kdekoliv)scuknout a pokecat.Mi nevadí,že někde pojedu přes 300kiláků,ale celosraz v počtu 5lidí mě neláká.Prostě bych rád pohodovou akcičku.Díky za pozornost.
Originál zaslal RuDoSh
[B]jeste pocitej lopola, lukase h, martineze.......snad jeste nekdo...a co bombarder?Kdy jde na tu oslavu?
No nevím koho mám počítat,když se tu nikdo z nich zatím neozval.Každopádně na celosraz ve čtyřech lidech s prominutím ser... Je nás tu papírových asi 150 tak mi to hlava nebere ani kdyby nás bylo 8 tak to nechápu.Připadá mi to jako nějakej malej regionálek!
Originál zaslal RuDoSh
[B]no v podstate tohle nema s celosrazem nic spolecne......tak se totiz neda nazvat sraz na odpoledne....snad pristi rok neco spichnem.....takze ty na to seres?
Ještě nevím,ale když tam neumí přijet i lidí co to maj 5x blíž než mi tak fakt nevím.Je to jedna z posledních šancí jak něco letos podniknout a hovno...:shit: Já se prostě těšil na nějakou spanilou jízdu aspoň 30ti krasavců,ale to se tady asi nikdy nepovede.E 30 káři v tom neměli problém,klobouk dolů...
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Od nas z Vrchlabi jedou prinejmensim 2ks E30 325iX - ja a Kotas
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Jawak
[B]Ty vole, tak to tam budu sám s bandou talošů a sem tam nějaká 30cítka, kde to vázne, e36>>>jste tak blbí, nebo mě to nechcete řéct? Každej doma v pohodě u bedny nebo někde jinde, unuděný k smrti, stará řve, pes štěká, tchýně vříská, to se vám fakt chce být doma?
Když jsem Etřicítkář, tak zavažuju, jestli se mám urazit nebo ne. Nebo bych se měl omluvit že lezu mezi lepší vozy? Jawaku, polib mi ...
323ti stock condition
323ti stock condition
Originál zaslal Francis
[B]Když jsem Etřicítkář, tak zavažuju, jestli se mám urazit nebo ne. Nebo bych se měl omluvit že lezu mezi lepší vozy? Jawaku, polib mi ...
ses precitlivelej .. bud v poho, nikde nepadlo vo E30 spatnyho slova i kdyz jsou to mezi nama vetsinou popelnice tak jako dneska mnohy E36 kemo

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal LOPOLO
[B]ses precitlivelej .. bud v poho, nikde nepadlo vo E30 spatnyho slova i kdyz jsou to mezi nama vetsinou popelnice tak jako dneska mnohy E36 kemoNyslim, ze sis to spatne vylozil. Na regionaly mezi nas jezdi tusim Ivo s E30 a taky to v pohode vzdycky prezije .. aspon myslim
![]()
Nejsem precitlivelej, z toho uz jsem vyrostl, tedy spis vystarnul

dodatek: jestli myslis zlutozelenou Ivovu karu, je to E21. Na poslednim regionale byl vsak s cernou E30 MTechnik
323ti stock condition
323ti stock condition