Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SRAZ TUTO NEDĚLI !!!
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
No tuhle nadchazejici nedelni atrakci mam tak trochu na svedomi, tak nechci, aby nas Alfaklub prevalcoval poctem. Podle informatora od "protivnika" to vypada na nasi nekolikanasobnou prevahu. Ustveme je jak psy!!!
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal LOPOLO
[B]mno jo, tady zadnej organizator neni![]()
Organizatoru tam bude dost, ja mel na mysli spis prvotni impuls. Tedy spis druhotny, oslovil me jeden alfista, ktery je v zamestnani a mezi kamarady v oblezeni BMW ...
323ti stock condition
323ti stock condition
Tak jak to vypadá chlapi? Mělo by se udělat nějaký konečný rozhodnutí kdo pojede, aby nás tam nejelo fakt 5. Já jedu určitě. Sice ta mikrodráha jak tu psal Lopolo neni nic moc, takže sprint tak 250-300m a pak na brzdy.
Taky se tu mluvilo o sobotě a spanilý jízdě - tak to taky nebude? Je na hovno, že se to tady tak dlouho domlouvá a pak nakonec každej řekne, že nemá čas. Když se chce, tak všechno jde. Viď Lopolo?
Taky se tu mluvilo o sobotě a spanilý jízdě - tak to taky nebude? Je na hovno, že se to tady tak dlouho domlouvá a pak nakonec každej řekne, že nemá čas. Když se chce, tak všechno jde. Viď Lopolo?

Originál zaslal Lukke
[B]Tak jak to vypadá chlapi? Mělo by se udělat nějaký konečný rozhodnutí kdo pojede, aby nás tam nejelo fakt 5. Já jedu určitě. Sice ta mikrodráha jak tu psal Lopolo neni nic moc, takže sprint tak 250-300m a pak na brzdy.
Taky se tu mluvilo o sobotě a spanilý jízdě - tak to taky nebude? Je na hovno, že se to tady tak dlouho domlouvá a pak nakonec každej řekne, že nemá čas. Když se chce, tak všechno jde. Viď Lopolo?![]()
No já myslím,že ani v tu neděli nic nebude bránit tý spanilý jízdě né? A v kolik to má začít kluci?Já bych to viděl tak na 11.00h ,to by mělo být relativně teplíčko.To znamená pro pražské do 8.00 chrápat ,8.30 studio kamarád,10.00 vydatná snídaně a hurá na sraz!!! Pro moraváky v 6.00 budíček,ňáký žvanec do ruky a tradá!!!
Originál zaslal Lukke
[B]Tak jak to vypadá chlapi? Mělo by se udělat nějaký konečný rozhodnutí kdo pojede, aby nás tam nejelo fakt 5. Já jedu určitě. Sice ta mikrodráha jak tu psal Lopolo neni nic moc, takže sprint tak 250-300m a pak na brzdy.
Taky se tu mluvilo o sobotě a spanilý jízdě - tak to taky nebude? Je na hovno, že se to tady tak dlouho domlouvá a pak nakonec každej řekne, že nemá čas. Když se chce, tak všechno jde. Viď Lopolo?![]()
mno samo kemo

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
A je to tady. Alfisti byli dnes v Chráš?anech a domluvili pro nás a sebe předsunutý začátek na 11:00 hodinu Všichni ostatní přijedou až na 14:00, tak máme tři hodiny separátně 

323ti stock condition
323ti stock condition