Originál zaslal Martinéz [B]no prodrazilo se ti to mnohem vic, nez moje pokuta:)
ale jinak fakt super, nebejt zimy, bylo by to jeste 2x lepsi.. trochu me mrzi, ze sem si poradne neprohlidl bubiho radeni..
Bubi bohuzel neradil .. velka skoda ze vevyzval to GTA nebo jak se ten jejich top model jmenuje. Je sice jasny jak by to dopadlo ale aspon by jeho vlastnik nasel premozitele a opravnene nebrecel ze neprisla zadna vyzva.
Originál zaslal LOPOLO [B]Bubi bohuzel neradil .. velka skoda ze vevyzval to GTA nebo jak se ten jejich top model jmenuje. Je sice jasny jak by to dopadlo ale aspon by jeho vlastnik nasel premozitele a opravnene nebrecel ze neprisla zadna vyzva.
Majitel GTA byl nakonec spatne naladeny, nebot prohral 5 jizd ze sesti proti E30 325iX (me lonske auto) Holt vyhoda 4x4 a kratke trati, na 1/4 mile by ho stuhnul predjet.
Originál zaslal Francis [B]Majitel GTA byl nakonec spatne naladeny, nebot prohral 5 jizd ze sesti proti E30 325iX (me lonske auto) Holt vyhoda 4x4 a kratke trati, na 1/4 mile by ho stihnul predjet.
Oprava: nebylo to GTA ale GTV 3.0 Snad se ty talinasky oznaceni jednou naucim
Originál zaslal Béďa [B]no alf tam bylo asi 7 a baworu desitky.. Navic nechteli moc sprintit.. pac prohravali.. )
ale jo .. proste jich bylo min. Se mnou jel nekolikrat clovek kterej vedel ze nema sanci a nesralo ho to. Myslim ze byli v uplne pohode. Ale jo, da se rict ze prohravali. Me osobne asi nejvic zklamalo GTV (220HP) ktery ode me dostalo minimalne dylku a pul ( spis vic ). Je to pomerne smutny kdyz sportovni model ( vo alfach toho moc nevim ale asi to tak bude) dostane na frak vod seriovyho dieselu o stejnym obsahu (330d ... zdravime Lukka). Zmastim nejaky videa a pokud dostanu nejakej prostor na webu tak to nekam hodim.
ja si to taky zkousel, ale po 5ti sprintech sem pochopil, ze moje spojka uz nezabere okamzite po prerazeni a videt ty otacky, jak se vzdycky jen pomalu tahnou dolu me stvalo. aspon uz vim, proc me to po prerazeni nekope do zad..
Originál zaslal Béďa [B]Lopolo nebud zas tak zklamanej.. vsechno je to o startu.. ) Me nahodou taky prekvapilo ze jsem ti na trojku ujel o ctvrt auta! ))
Ja a zklamanej? To vubec nejsem .... z jednoho nepodarenyho sprintu bych nedelal zavery kemo :bigok: