Tak nas s renem napadlo udelat asi letosni posledni moravsky regional. Asi to hle sobotu (coz je 23.11.2003)¨, místo - Mošnov u Ostravy......hlavně "výzva" pro Zlíňáky a povinnost pro Ostraváky Čas mě nějak nenapada tak se vyjadřete!
Jo je to 22.11.2003 ! Tak kdo by přijel?Pak můžem někde do tepla na čajček nebo kafíčko a trochu pokecat o těch našich pekáčích.... :mhehe: bych to viděl tak na 14.00 hod...
Originál zaslal podrasky [B]Kdyby to byl dobréé čas tak jedu taky ze Kladno:D
No kurwa,jestli přijedeš z Kladna tak ti dám medajli za příkladnost !!! No kdyby bylo víc takových tak to můžem udělat i třeba na 11.00hod a eventuélně nějakej mikro sprintík a pak dobrej obídek,žé...? :bigok: no ale Lopolo je taky srdcař,žé...?
Originál zaslal RuDoSh [B]Tak nas s renem napadlo udelat asi letosni posledni moravsky regional. Asi to hle sobotu (coz je 23.11.2003)¨, místo - Mošnov u Ostravy......hlavně "výzva" pro Zlíňáky a povinnost pro Ostraváky Čas mě nějak nenapada tak se vyjadřete!
jejej to je scheize katze , kdyby to chlapi bylo až další week (29-30) dorazil bych taky (Praha),ale asi je blbost delat to podle jednoho cloveka.to jen kdyby to bylo fuckt jedno...
Originál zaslal ctvrtek [B]jejej to je scheize katze , kdyby to chlapi bylo až další week (29-30) dorazil bych taky (Praha),ale asi je blbost delat to podle jednoho cloveka.to jen kdyby to bylo fuckt jedno...
V tom čase je Essen Motorshow, nechceš jet radši tam?
Není to až tak moc daleko, z Prahy tak 700km
Originál zaslal ctvrtek [B]synu, to jo to je fakt jenom asi vo 800 km dál...
To je kousek, já přemýšlím, že bych teďkom skáknul na Orion do Brna. Ve čtvrtek odpoledne tam a v nedělu zase zpátky. Dy? je to jenom 2x 950km, pohoda :walk: .
Čím více strávených hodin za volantem BMW, tím líp se cítím (možná že nejenom já) ale ve tvém případě asi pravý opak :mhehe:
Originál zaslal Bombarder [B]Nezucastnim se. 1. patek - oslava mych narozenin. 2. znacky od bawa mam uz v kufru pripravene na odhlaseni.
No jasně ,přece tě nějaký srázek nemůže nadchnout....je to dálka jako kráwa a 4 samořezky našroubovat zpět to by bylo hodně práce,žé? Jinak všechno Nej !!!
Originál zaslal ctvrtek [B]jejej to je scheize katze , kdyby to chlapi bylo až další week (29-30) dorazil bych taky (Praha),ale asi je blbost delat to podle jednoho cloveka.to jen kdyby to bylo fuckt jedno...
tak se domluv s podraskym a dojedte v koloně BMW ,myslím že by se ještě pár šílenců našlo né ? !!! :gobeer: