Tak ja sem se tam nakonec vypravil a mel v umyslu fotit. Bohuzel jsem se rozhodl na posledni chvili a zapomel nabit baterky jak do fotaku, tak do kamery. Skoda .. ale jedno maly video jsem stejne udelal. Byl to teda KO system a ja si rikal, ze to pro bude pri trosce stesti znamenat dva sprinty. Probehlo zahrivaci kolo vsech 32 zucastnenejch a ja vyfasoval 524td. To byla pohoda, jeji majitel nestastnej a tak sem si rek ze si to uziju a prohrabu start. Z toho mam jediny video -
http://www.volny.cz/lopolo2/bad_wet_sprtint.avi ( na nazvu je videt ze sem uz ponekud hustej .. ranni vstavani nepatri mezi moje voblibeny cinnosti). Parada, rikal sem si a cekal na dalsi los. Vyfasnul sem 325ix. Z toho sem mel trochu strach, protoze docela dost prselo a docela to klouzalo. Kdyz vyrazil tak mi lepilo ale urzel sem to v sobe a o nekolik dylek ho nakonec udelal. Precejen, 170hp prohnanejch prez diferaky je malo. To znamena ze zbejvalo 8 souperu.
Los padl na pohodovyho temer domorodce s E30 327 + snizena hlava z 325 a supersprintem. Hmm .. rikal sem si, lehky a udelany auto .. to bude tezky. Nakonec to rozhodly pevny nervy na startu a tak jsem mu ujel.
To uz fakt prituhovalo ale me tesil splnenej limit dvou sprintu. V zbytku tyhle osmicky jeste zustavala particka tuneru z Nemecka s M5 ( ta soucasna) , ukrutne poladenym Peugeotem (coz se ukazalo pozdeji) a Golfem R32. V nasincu tam byla poladena alfa GTA ktera mela podle slov majitele 270hp ale vostatni tvrdili 300. Kdyz jsem dojel s dobrym pocitem opet na seradiste ke startu a vokukoval protivniky, vypadalo to ze na me zbude Golf R32... mam na ne posledni dobu stesti nebo co. Na to jsem se docela tesil i kdyz jsem pocital s prohrou. Ne ze by to jelo tak rychle ale start je klicovej. Pomalu sem se s tim smiroval a v duchu sem si rikal ze je skoda, ze na me nevyjde ten Peugeot na kteryho sem se dival docela s despektem. Kdyz se pak postavil na start s tim Golfem, bylo jasny ze na me ta R32 vyjde. .... a vono hovno! Ten posranej Peugeot ji to nandal!!! Valil sem voci a rikal si, tak to nemam nejmensi sanci.
Zbyly jsme 4 - Ja, Peugeot, M5 a AR GTA. Vyfasnul jsem Peugeota. Ten hosik se jeste prisel zeptat co ze to tam mam a kdyz videl ze seriovku, byl v klidu. Postavili sme se na start a ja si dal fakt zalezet. Kara letela jak urvana z retezu a ja mu nandal dylku auta! Kdyz me pak prisel potrast rukou a ujistit se o parametrech my kary tak rikal, ze jsme jeli uplne stejne a rozhod start. Ja bych rekl ze se ke me po centimetrech blizil ale to je fuk. Pokoril jsem pokoritele Golfa R32! Z toho sem mel fakt radost a myslel sem si ze je konec phunu. Mno, v podstate byl, jelikoz jsem jel finale s M5

. Kurwa, to je auto. Na startu sem se mu vo pulku auta utrh ale behem vteriny byl vo auto prede mnou. Byla nadhera se na to divat ... jak z promo videa .. ..ta stena vody od zadnich kol ty neskutecny strely..... mno

OK, druhy misto je fain a prohrat s M5 vostuda asi neni. Nakonec doslo jeste k jednomu sprintu a to s AR GTA. Cekal sem, ze me vyrazne porazi ale je to vazne jen mizerna alfa a jestli tohle je top model kurvy sportivy tak hamba. Dostal jsem zhruba dylku auta ( mozna ani to ne ) a to az vopravdu uplne ke konci. Majitel nakonec rikal ze to moc hrabe ( jako kdyby to jinejm nehrabalo) ale ze kdyz se to rozjede, tak to jede. Ale rek bych ze mu to docela lepilo. Na moji primou votazku kolik to ma kobyl rikal 250. To bohuzel nahodou slysel jeho spolujezdec a ten rek 270 ( aby asi prizna aspon neco ... takove druhej Bubi

). Tak sem mu rek, ze na to kolik to ma to neni nic moc, To ho asi nepotesilo ale vzal to. Tyhle typci to maj radi a ja to chapu. .. that´s it.
:drive2:
Jestli tam bude neco blbe tak na to seru a opravovat to nebudu... je to asi dlouhy.