pitr se muzem nekdy domluvit a zajet nekam spolu a poradne to prodiskutovat Na silnici mi ty slajdy nedela problem i kdyz nejsou moc hrdcor bokem to jede.....ale to je tim ze jsem na silnici opatrny a cumim jestli je volna silnice to pak staci uprostred zatacky pridat a je to
Jasan... heh jsem asi pred dvema hodinama founoval s Frantou - Vir2l Ze by nebylo spatne si dat scuka a to i s tebou.. Sem tak predbezne planoval na tuto Nedeli Je z Luhacovic... A nad Luhankama je letiste... taky soukrome ale pristupnejsi a hlavne vetsi jak halenkovske.... Pokud bude neco snehu no problemo.. Nejaky benal mi snad zbyde
JAp to je otazka.... ME je to celkem volne, ale hlavne at to neni moc brzy rano... To budu mit zalepene kukadla jeste... budto odpoledne ale to by bylo asi az tak kolem te pul treti... A nebo tak v 11:00 A do se uvidi
Take si myslim tak tedy 11:00 A misto ????? Kde bychom se scukli... NA tom vasem letisti? Nebo u Ondreje aby zase trefil Rudosh. Mohl bych ho vyzvednout nekde ve Zline smerem na Zadverice....
Co uz... Vzdalenost mezi Prahou a Zlinem je porad dost velka... A asi to kratsi nebude. Nemysli si ze me nesere, kdyz vy tam jedete nekde blbnout... A ja si to tu jen tak bidne procitam a tise si mrmlu, vic casu vic casu a chechtaky kopec velky kopec a ono nic
Dame scuka u Ondry, on pojede taky a at se muzem kdyz tak tlacit kdyz nebudem moct vyjet ten ukrutny kopec na letiste Jestli bude napadane tak to byva casto problem, vede tam totiz kostkovice.
Pitr píše:Take si myslim tak tedy 11:00 A misto ????? Kde bychom se scukli... NA tom vasem letisti? Nebo u Ondreje aby zase trefil Rudosh. Mohl bych ho vyzvednout nekde ve Zline smerem na Zadverice....
Pokud pojedes z napajedel tak by sme se mohli scuknout spis nekde jinde......je zbytecne jet az prez zadverice.....znam cestu az k tomu letisti zadem (zlin - kudlov - brezuvky - ludkovice - luhacovice)
ale pro tebe asi bude lepsi kdyz pojedes ze zlina kolem kina a zimaku nahoru a uplne nahore do prava ke hrbitovu a pak po hlavni na kudlov.....je to kousek
Pitr píše:rudosh: Jo tak to uz vim... A na hrbitov je to do leva JEzdil jsem tama na orli hnizdo.... No a kdyz uz dojedu na kudlov tak tam scuka kde???
he kua sorry......uz bych te poslal na majak scuka muzem dat nahore na tocne autobusu, je tam u restaurace takove "parkoviste"