Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regional Leden
beemwex píše:nebo BOULING???? :boobs:
na kary je malo lidi co by je jelo, jede nas tam vzdycky hafo a kary jede polovina. Ja jsem jak pro kary tak pro bowling:) Jsem ochoten podniknout i bmw turnaj:) at je prdel:) muzeme to dohodnout na regionalu. Kazdej zucastnenej da nejakou vecnou cenu a jednou za rok se udela resume, treba prvnich pet mist jak na karach tak i na bowlingu:)
-
- Kontaktovat uživatele:
nechci nic zabíjet
jen si myslim,že s cenama to bude na štíru.nekdo se objeví jednou za rok,nekdo ma sotva na benál,,,tak nevim nevim.každopadně jsem pro ve čtvrtek zablbnout.a trochu se vodreagovat vod tech vánočních zmatků.neco vymyslíme az na místě!!!DOUFAM ,ŽE TEDA SRAZ BUDE(dle hlasování)VE ČTVRTEK 8.1.2004,,A ŽE SE SEJDEM V HOJNEM POČTU,at se mužem předhánět,kdo dostal pod stromeček víc ponožek a papučí. 

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
beemwex píše:nechci nic zabíjetjen si myslim,že s cenama to bude na štíru.nekdo se objeví jednou za rok,nekdo ma sotva na benál,,,tak nevim nevim.každopadně jsem pro ve čtvrtek zablbnout.a trochu se vodreagovat vod tech vánočních zmatků.neco vymyslíme az na místě!!!DOUFAM ,ŽE TEDA SRAZ BUDE(dle hlasování)VE ČTVRTEK 8.1.2004,,A ŽE SE SEJDEM V HOJNEM POČTU,at se mužem předhánět,kdo dostal pod stromeček víc ponožek a papučí.
papuce na vanoce byli, ale ne pro me ale pro bawicko ... ponozky ale nedostalo !!!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET