Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mereni sil a svych schopnosti na okruhu
-
- Kontaktovat uživatele:
No vlete je problem - okruhy maj vetsinou obsazeno (ruzne akce ,trening atd) takze jaro vypada realne.
V minulem roce jsem diky E30 clubu jel 2x Sosnovku a fakt parada a vsem doporucuji.I kdyz spise sedi mensim vozum - tak se tam da i z E34 zazit spousta funu
Takze klidne Brno ci Most - Ja pojedu a semnou pocitejte.
V minulem roce jsem diky E30 clubu jel 2x Sosnovku a fakt parada a vsem doporucuji.I kdyz spise sedi mensim vozum - tak se tam da i z E34 zazit spousta funu

Takze klidne Brno ci Most - Ja pojedu a semnou pocitejte.
Z 90% dohodnu Most, Brno je na hovno s domluvou, ale člověk nikdy neví:)
Termín budu vědět do týdne (snad) a many taky.
Jde o fun, ne o race, takže výmluvy s kamnama se neberou. Když z kamen někdo přesedlá na Mko tak se může zase vymlouvat na to, že v tom má nehorázný prachy a že si to nebude kurvit?:)
PS: já pojedu čímkoliv, třeba zase s Oplem nebo s Puntou, je to fuck:) a jsem zvědavej, kolik borců s kamnama předjedu:):):)
Jde o fun, ne o race, takže výmluvy s kamnama se neberou. Když z kamen někdo přesedlá na Mko tak se může zase vymlouvat na to, že v tom má nehorázný prachy a že si to nebude kurvit?:)
PS: já pojedu čímkoliv, třeba zase s Oplem nebo s Puntou, je to fuck:) a jsem zvědavej, kolik borců s kamnama předjedu:):):)
JFK píše:Z 90% dohodnu Most, Brno je na hovno s domluvou, ale člověk nikdy neví:)
jestli jedes s Puntou tak ja jedu s Kackem