Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BRNO!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jawak píše:
kaca píše:to Jawak: tak přece jenom se to Nikitě splní ... :mhihi:

Nechceš přijet taky? Že by se po 1. sešly 2 klubový stříbrný! e46ky a navíc ropáky! :) Akorát jedna 320d a druhá 330d :D

Že bych vzal i stříbrnou 530d ? :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

rene kurc píše:
Jawak píše:
kaca píše:to Jawak: tak přece jenom se to Nikitě splní ... :mhihi:

Nechceš přijet taky? Že by se po 1. sešly 2 klubový stříbrný! e46ky a navíc ropáky! :) Akorát jedna 320d a druhá 330d :D

Good, aspoň nás tam nebude jen 3 a půl :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jawak píše:
rene kurc píše:
Jawak píše:[quote="kaca"]to Jawak: tak přece jenom se to Nikitě splní ... :mhihi:

Good, aspoň nás tam nebude jen 3 a půl :D[/quote]
Tak co to pojmout trošku ve větčím stylu a scuknout se ve větčím počtu?
Jako že BRNO je veprostřed přibližně??? :D a? je nějaká prča !!! :D a nehlaste se všeci !!!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od RuDoSh »

tak se hlasim s dalsi stribrnou ;)
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Nikita »

tak to bude parada :wink: :D :D :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

RuDoSh píše:tak se hlasim s dalsi stribrnou ;)

takže už 3 stříbrný křepeličky? :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jawak píše:

No pokud zůstane u 3 kusů tak to prcám....ale věděl bych ještě o další stříbrné krasavici....že LukasHi!!! :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

rene kurc píše:
Jawak píše:

No pokud zůstane u 3 kusů tak to prcám....ale věděl bych ještě o další stříbrné krasavici....že LukasHi!!! :D

Hehe, no nevim proc jet 400km kdyz mam to same tady... :)
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

rene kurc píše:
Jawak píše:

No počítá se ještě s Béďou a Psenou, tak ještě zelená metla a ? :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
rene kurc píše:
Jawak píše:[quote="RuDoSh"]tak se hlasim s dalsi stribrnou ;)

Hehe, no nevim proc jet 400km kdyz mam to same tady... :)[/quote]

No tak ty si teda BOMBARĎÁK ,já teda taky nejezdím na regionálky v Práglu,ale v létě se určitě stavím,ale píšu že 350km je trochu z ruky... ale ty z toho děláš kovbojku.....máš to 200km né.... jasně tam a zpět....tak já se omlouvám,že nejezdím na reg.do Prahy protože to mám přes 700 kiláků...zní to dramatyčtěji.... :D sem myslel že by se nás sjelo víc a hodili jsme pokec (ale to jsem zapomněl,že asi nejsme v klubu nadčenců),myslím že to Brno je férové a tak nějak ve středu...navíc tam pár čecháčků napůl bydlí,že Hanzi a Béďo .... :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Počkej chvílu, to bude hláška že jede "na hory", nebo "do Kanady" :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jawak píše:Počkej chvílu, to bude hláška že jede "na hory", nebo "do Kanady" :lol:

Eventuélně pro Lukashe uděláme zbírku na 28l nafty..... :D a co ty Lopolo ? a spol ? a Leni ???? :D počasíčko pro kábro jak stvořené.... :D teď vážně,vyserte se pro jednou v něděli na kostel a dorazte!!! :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

rene kurc píše:
Jawak píše:Počkej chvílu, to bude hláška že jede "na hory", nebo "do Kanady" :lol:

Eventuélně pro Lukashe uděláme zbírku na 28l nafty..... :D a co ty Lopolo ? a spol ? a Leni ???? :D počasíčko pro kábro jak stvořené.... :D teď vážně,vyserte se pro jednou v něděli na kostel a dorazte!!! :D

Dopoledne nemůžu, jdu do kostela :mhehe:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

rene kurc píše:
Lukas H. píše:
rene kurc píše:[quote="Jawak"][quote="RuDoSh"]tak se hlasim s dalsi stribrnou ;)

No tak ty si teda BOMBARĎÁK ,já teda taky nejezdím na regionálky v Práglu,ale v létě se určitě stavím,ale píšu že 350km je trochu z ruky... ale ty z toho děláš kovbojku.....máš to 200km né.... jasně tam a zpět....tak já se omlouvám,že nejezdím na reg.do Prahy protože to mám přes 700 kiláků...zní to dramatyčtěji.... :D sem myslel že by se nás sjelo víc a hodili jsme pokec (ale to jsem zapomněl,že asi nejsme v klubu nadčenců),myslím že to Brno je férové a tak nějak ve středu...navíc tam pár čecháčků napůl bydlí,že Hanzi a Béďo .... :D[/quote]

No o srazech na Morave bych radsi nemluvil, naposled to dopadlo tak ze tam bylo vic Prazaku nez Moravaku... :))
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
rene kurc píše:
Lukas H. píše:[quote="rene kurc"][quote="Jawak"][quote="RuDoSh"]tak se hlasim s dalsi stribrnou ;)

No tak ty si teda BOMBARĎÁK ,já teda taky nejezdím na regionálky v Práglu,ale v létě se určitě stavím,ale píšu že 350km je trochu z ruky... ale ty z toho děláš kovbojku.....máš to 200km né.... jasně tam a zpět....tak já se omlouvám,že nejezdím na reg.do Prahy protože to mám přes 700 kiláků...zní to dramatyčtěji.... :D sem myslel že by se nás sjelo víc a hodili jsme pokec (ale to jsem zapomněl,že asi nejsme v klubu nadčenců),myslím že to Brno je férové a tak nějak ve středu...navíc tam pár čecháčků napůl bydlí,že Hanzi a Béďo .... :D[/quote]

No o srazech na Morave bych radsi nemluvil, naposled to dopadlo tak ze tam bylo vic Prazaku nez Moravaku... :))[/quote]

Jasně....ale tady nikdo nepíše o tom že srazy v čechách jsou napikaču,mě se líbil a za to,že jsi ho prospal nemůžu..... :D v poho ,di? o nic nejde..... kdo chce přijet pokecat přijede a kdo né nepřijede.....
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Béďa »

Jestli to bude pristi nedeli, tak bych eventuelne mozna k veceru tu mohl byt.. :-) Otazkou je jestli se je tady par lidi schopno dohodnout.. Uz se to tady zkouselo nekolikrat.. :-/ Ale mohlo by se tu trochu zakravit.. V Brne je jinak celkem nuda.. :-D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

No já bych to viděl na odpoledne až ... uvidíme podle situace. V nedělu se málokomu chce vstávat, tak kvůli těm přespolním... :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jawak píše:No já bych to viděl na odpoledne až ... uvidíme podle situace. V nedělu se málokomu chce vstávat, tak kvůli těm přespolním... :)

No nikdo nechce aby někdo vstával v neděli v 6 am,ale viděl bych to nějak aspoň na 13-14hod.... krawit ve tmě není to pravé.... jako abych tam jel na 18.00 a ve 19,30 jel zpět tak to asi né.....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jinak by se fakt mohli spamatovat ostatní moraváci,bo tu jsme fakt pro ostudu !!! že jo Bombardére,Georgisi,Pytlíku,Mike?áku atd...Marfy,Cantona..... a bla bla bla... :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

rene kurc píše:
Jawak píše:No já bych to viděl na odpoledne až ... uvidíme podle situace. V nedělu se málokomu chce vstávat, tak kvůli těm přespolním... :)

No nikdo nechce aby někdo vstával v neděli v 6 am,ale viděl bych to nějak aspoň na 13-14hod.... krawit ve tmě není to pravé.... jako abych tam jel na 18.00 a ve 19,30 jel zpět tak to asi né.....

Jo těch 13-14 hod. by mě (nám) taky pasovalo
Odpovědět