Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BRNO!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:psena píše:Tak v nedelu ma byt pres den -3 az 1 'C takze to jde.Tech 14.00 h. beru,prijedu urcite a jeden az dva mi kamosi take.Takze tam nikdo sam nebude.Minimalne se mnou![]()
K programu se tady muze kazdej vyjadrit sam,ten obed neni spatnej napad obzvlaste pokud nekdo prijede z vetsi dalky tak je dost na miste.
Jen co se tyka nas Brnaku,je treba vymyslet trasu pripadne projizdky v kolone(ve dvou to bude dost prca) po Statlu,popripade pokud se to zvrtne tak nejakou prazdnou rovinku na light sprint.
Zapremyslim nad tim,ale navrhy se vitaji!!
Jako Brňáci se spojíme na místě a něco vyšpekulujeme, máš čas v pátek? Já bych šel (jel) někam chlastat...Starobrno
Starobrno?? Ty tuhle sr**ku pijes?? eh.. No teda Jawino.. s tebou chlastat nejdu..

Tak ja vezmu teda aspon kameru.. treba se pak najde nekdo kdo to zdigitalizuje..

-
- Kontaktovat uživatele:
V patek se muzem scuknout,ale bahno pit nebudu,jdu pak jeste na chvilku do prace.Muzu do 18.30 hod.
Doufam ze bude pocasi jak dnes, je tu slunicko!!!
Bude dobre kdyz vemes tu kameru,o to jsem chtel pozadat,at kdo ma kameru tak at ji vezme.Kamos co prijede se mnou tak bude mit dobrej digi fotak,ale kamera je kamera.
Ta rovinka v Bastru je fajn,moc tam auta nejezdi,ale moje predstava byla neco uplne bez provozu.
Je fakt ze domluva muze byt na pohodu az na fleku.
Doufam ze bude pocasi jak dnes, je tu slunicko!!!
Bude dobre kdyz vemes tu kameru,o to jsem chtel pozadat,at kdo ma kameru tak at ji vezme.Kamos co prijede se mnou tak bude mit dobrej digi fotak,ale kamera je kamera.
Ta rovinka v Bastru je fajn,moc tam auta nejezdi,ale moje predstava byla neco uplne bez provozu.
Je fakt ze domluva muze byt na pohodu az na fleku.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:Co teda chlastáte? V Brně tak Starborno, v Bonnu tak Budvar nebo Plzeň![]()
Kameru beru, v pátek odpoledne dáme "pořadatelské sdružení" a něco vymyslíme.
Napiš mi telefon numero
Já mám 608/631765
V Nachode tak Primator !!!!
mam to 170km po okreskach ale uz se tesim
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
Take dva moji kamaradi a doufam ze i par neocekavanych lidi!
Takze abych to zhrnul.....Tuto nedeli 22.2 ve 14.00 se bude konat regional sraz BMW klubu v Brne.Uskutecni se na strese parkoviste Carrefouru na ulici Videnska na vypadovce na Viden.(mapy a podrobnejsi popis najdete na predeslych strankach)
Program akce neni presne specifikovany,myslim ze se na pohodu domluvime na miste,kazdopadne nebude chybet projizdka v kolone po meste.Vybrany jsou take lokality na mozny sprint,bohuzel s tim nemam jeste zkusenosti,tak se jedna o ruzne ne moc frekventovane komunikace(u arealu Masarykova okruhu).Priste zkusim vyjednat nejaky pronajem letiste nebo podobne.
Budou digi fotaky a kamery takze z toho snad neco bude!!
Takze ofiko zac je 14.00, ale Jawak me rikal ze tam bude uz kolem 13.30.
A predevsim: VSICHNI JSOU VITANI!
P.S. Uz se me ptali i lide co maji jine auta jestli tam muzou dojet se podivat,doufam ze vam to vadit nebude,rekl jsem totiz ze samozrejme muzou!
Takze abych to zhrnul.....Tuto nedeli 22.2 ve 14.00 se bude konat regional sraz BMW klubu v Brne.Uskutecni se na strese parkoviste Carrefouru na ulici Videnska na vypadovce na Viden.(mapy a podrobnejsi popis najdete na predeslych strankach)
Program akce neni presne specifikovany,myslim ze se na pohodu domluvime na miste,kazdopadne nebude chybet projizdka v kolone po meste.Vybrany jsou take lokality na mozny sprint,bohuzel s tim nemam jeste zkusenosti,tak se jedna o ruzne ne moc frekventovane komunikace(u arealu Masarykova okruhu).Priste zkusim vyjednat nejaky pronajem letiste nebo podobne.
P.S. Uz se me ptali i lide co maji jine auta jestli tam muzou dojet se podivat,doufam ze vam to vadit nebude,rekl jsem totiz ze samozrejme muzou!
-
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Nejak to dnes blbne,porad to pise eror,tak to zkusim jeste jedndou,jestli to tam bude vickrat,tak je to kvuli tomu.
Bude se čekat na ostatní přimo na střeše, nebo na parkovišti před Carrefourem?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
já dojedu, takže pokud někdo děláte seznam tak se mnou počítejte Cao v neděli

-
- Kontaktovat uživatele:
Uplne nahore na parkovisti,az uplne na strese:Dnes jsem se tam byl podivat a je to tam super.Krasny rozhled,hladky beton(dost misty pogumovany) doufam ze pocasi vyjde,pokud ne (predpoved se trochu zhorsila)tak o patro niz.Urcite se tam najdem!
Rene,Kaca
Je dobre ze jste si na rodice vzpomeli,to me se takove stesti vyhyba,casto neco zasklim...
Rene,Kaca
Je dobre ze jste si na rodice vzpomeli,to me se takove stesti vyhyba,casto neco zasklim...