Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BRNO!!
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:Lukas H. píše:LOPOLO píše:ehmmm coze? 320d posprintovalo 320i? .. neni mozny ..
Mno to mi tak divny neprijde, spis mi prijde divny ze ho pojel Jawak...
Neprijde? Vzdyt je to zhruba stejne silny, ridil to Jawak a je to tezsize by se od ty doby co sprintoval na srazu s AR polepsil?
Ta nová váha vzduchu udělala své

Na srazu a AR jsem "sbíral zkušenosti", byl jsem poprvé na takové akci, stejně jako Pavel, příště, až bude mít ten DTMspoiler

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Pavel píše:Lukáši a Lopolo.Problém byl v tom že jsem sprintoval poprvé.A somozřejmě jsem neuměl dobře odstrtovat.Takže jsem hrabal jak o život a on vklidu odpálil (se zaplým ASC).Snad mu to příště oplatím.
Jsem ti přece říkal, že na 1ku jsem taky zapoměl vypnout ASC, pak jsem to zbytečně vypínal za jízdy

Jak se jmenuje ten tvůj par?ák s tou čipnutou 36kou? Tomu jsem dal taky trochu zabrat, to jsem měl ASC naštěstí vypnutý, ale pos..al jsem ty kvalty, pak jsme se o tom ještě bavili, na 3ku mě měl, bez šance

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Fil nam tam zahrival asfalt a my jsme na tebe trochu zapomeli,ze?
Uplne jsem se lekl kdyz jsem si vzpomel ze tam stojis a cekas na sprint ktery uz nebude!
Kazdopadne je super ze to mas na kamere a jen doufam ze to Jawak nejak vymyslel at to vidime tady!
Budu se snažit to zdigitalizovat, pokud mě s tím někdo poradí...

-
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Fil nam tam zahrival asfalt a my jsme na tebe trochu zapomeli,ze?
Uplne jsem se lekl kdyz jsem si vzpomel ze tam stojis a cekas na sprint ktery uz nebude!
Kazdopadne je super ze to mas na kamere a jen doufam ze to Jawak nejak vymyslel at to vidime tady!
To je dobrý, nakonec budu eštěc ten špatnej já .....

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Az prijedu na zacatku dubna, tak udelame nekde malej sraz a dame sprinty. Jsem zvedavej na ten vysledek, jestli je lepsi cip za 10k nebo za 1k
Vcera jsem jeste prekontrolovaval svicky a jsou f poho, tak ta jedna asi byla vadna, to by ten cip znicil jinak vsechny, kdyby tam byla chyba.
Slysel jsem, ze za arealem olympie je sprintova draha, sice za poplatek, ale prijatelny.
Prosím jeste vsechny ucastníky srazu, co meli s sebou kameru nebo foták (bylo jich vic), aby se tady ozvali, prípadne zprostredkovali nejak video/foto. Dekuji
Takovy delsi video s muzikou by nebylo spatny, kdyby se to sestrihalo.

Slysel jsem, ze za arealem olympie je sprintova draha, sice za poplatek, ale prijatelny.
Prosím jeste vsechny ucastníky srazu, co meli s sebou kameru nebo foták (bylo jich vic), aby se tady ozvali, prípadne zprostredkovali nejak video/foto. Dekuji

-
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:Az prijedu na zacatku dubna, tak udelame nekde malej sraz a dame sprinty. Jsem zvedavej na ten vysledek, jestli je lepsi cip za 10k nebo za 1kVcera jsem jeste prekontrolovaval svicky a jsou f poho, tak ta jedna asi byla vadna, to by ten cip znicil jinak vsechny, kdyby tam byla chyba.
To je aspoň slovo do pranice :super: co se týče mě a Husku, jak sem řek ,až budu mít tu grafiku, tak to stahnu a pokusím se to sem nějak umístit..
te? je řada na ostatní....
-
- Kontaktovat uživatele:
Fil píše:psena píše:Fil nam tam zahrival asfalt a my jsme na tebe trochu zapomeli,ze?
To je dobrý, nakonec budu eštěc ten špatnej já .....![]()
:cigo: navíc sem dával Nikitě kouřový signál :smog: , že sprinty jsou u konce. a co ? nebyly...
Jo ty jsi byl jedinej clovek kdo me na to upozornil

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
No mohl bys to hodit na klubový server http://test.axonsystems.cz/bmwklub
teda jestli s tím bude souhlasit správce, ale jelikož se jedná o klubové video, tak by neměl být problém.
teda jestli s tím bude souhlasit správce, ale jelikož se jedná o klubové video, tak by neměl být problém.