Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mimoňské Války 8.5. 2004
- TURBO_KrteK
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Jede nekdo uz v patek? V pripade ze ano budeme kempovat na letisti nebo obsadime nejaky nedaleky penzion?
Pro Hanze: Nevis o nejakem vhodnem miste na patecni vecer/noc? Neco jako byla lednova session v Brezuvkach u Zlina?
Pro Hanze: Nevis o nejakem vhodnem miste na patecni vecer/noc? Neco jako byla lednova session v Brezuvkach u Zlina?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Francis píše:Jede nekdo uz v patek? V pripade ze ano budeme kempovat na letisti nebo obsadime nejaky nedaleky penzion?
Já na Mimoň jedu, naposled se mi to moc líbilo. Bylo to dobře zorganizovaný, bylo tam spousta fajn kárek, fajn lidí i fajn překvapení a vcelku žádnej průser.
Pojedu jen když bude pařák a spím pod širákem. Když dá kámoš do kupy 300ZX TT, tak pojedu s ním, když ne tak pojedu 540i a kdyby do toho ještě něco vlezlo, vkydnu se k ČB odnoži AHC a přijedu s nima.
Když by mě to tam náhodou přestalo bavit, jedu do aquaparku do Liberce, jsem totiž vodní zvíře

M3maniac píše:Georgis píše:Jedu taky. Pokud bude hezky - beru stan a jedu už v pátek. Pokud bude chcát, tak jedu taky v pátek, ale přespím v Jablonci u kámoše.
Že bys mě starouši naložil? co myslíš? šlo by to? no příště tě vezmu emkem,ale golfem se mi jet nechce.....teda pokud nejedeš s rodinkou....
vy asi pojedete vrchem, co?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Asi se taky přijedu juknout 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!