Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
1.5.2004 Region Praha
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak když přesunuly ty Kbely někam do pryč nechcete někdo přijet na srazík do Prahy do těch garáží nebo kde se schazíte. já tam ještě nebyl tak nevim co a jak, ale mam volnej víkend a Mimon je až příští tejden tak co se někde potkat tuhle sobotku 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
George_D píše:Tak když přesunuly ty Kbely někam do pryč nechcete někdo přijet na srazík do Prahy do těch garáží nebo kde se schazíte. já tam ještě nebyl tak nevim co a jak, ale mam volnej víkend a Mimon je až příští tejden tak co se někde potkat tuhle sobotku
Ja jedu do toho Hradiste a regional je ve ctvrtek....
N54 PWR
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:
Tak to je na prd ja ve čtvrtek kalim se šéfem

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:George_D píše:Tak když přesunuly ty Kbely někam do pryč nechcete někdo přijet na srazík do Prahy do těch garáží nebo kde se schazíte. já tam ještě nebyl tak nevim co a jak, ale mam volnej víkend a Mimon je až příští tejden tak co se někde potkat tuhle sobotku
Jedes sobotu nebo nedeli ?? A jedes z klubu sam, nebo celej konvoj?

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:Lukas H. píše:George_D píše:Tak když přesunuly ty Kbely někam do pryč nechcete někdo přijet na srazík do Prahy do těch garáží nebo kde se schazíte. já tam ještě nebyl tak nevim co a jak, ale mam volnej víkend a Mimon je až příští tejden tak co se někde potkat tuhle sobotku
Jedes sobotu nebo nedeli ?? A jedes z klubu sam, nebo celej konvoj?Taky bych tam zajel, v Sobotu nemam co delat
Tak to fakt jeste nevim, budu to resit v patek...

N54 PWR