Tak nikam nejedu přítelkyně dneska nutně potřebuje za bábinkou do Teplic a já bych dorazil pozdě večer a ráno do práce. A to jsem se těšil že se to posunulo
George_D píše::cry: Tak nikam nejedu přítelkyně dneska nutně potřebuje za bábinkou do Teplic a já bych dorazil pozdě večer a ráno do práce. A to jsem se těšil že se to posunulo
ja dorazil na regional v 9 ale dorazil sem !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
George_D píše::cry: Tak nikam nejedu přítelkyně dneska nutně potřebuje za bábinkou do Teplic a já bych dorazil pozdě večer a ráno do práce. A to jsem se těšil že se to posunulo
seš měkkej, ja šel spat ve dvě, a vstval v pul sedmy......
Tak to seš měkej taky, protože ja přijel v 23:00 šel spat v pul jedny a staval v 5 do prace
Tak to seš měkej taky, protože ja přijel v 23:00 šel spat v pul jedny a staval v 5 do prace
neni pravda spali sme uplne stejne dlouho........... ale beru fakt ze v 5 bych asi nevylez .-)