Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Včerejší výlet do Krkonoš.....
Původně jsem měl chu? se scuknout ve větčím počtu,ale vzhledem k nezájmu jsme pokecali jen s našim novým členem a š?astným majitelem nádherného emka Mikem
počasí bylo ideální,teda pro ty s funkční klimou ....
takže ledový čaj to jistil
dívejte jak pěkně odpočívaj v chládku 

- Přílohy
-
- Výlet pro emko 20.7.04 015.jpg (150.79 KiB) Zobrazeno 3201 x
Teda musím se zastat Francise,Bédi ti byli ochotni a rádi by přijeli,ale už jsem měl jaksi nechu? někoho do něčeho nutit.... s Béďou jsme nakonec pokecali o naši armádě a jeho budoucnosti a říkal,že je fpoho,že má kontrakt s ČA ještě na 9 let
Bédovi se strašně líbil tento meseršmit (poněvač u nich na letišti maj prý jen staré MIGY)
,který se chtěl vozit emkem zadarmo a nastupoval šíbrem... škoda,na videu by to bylo zajímavější ,jak mouška prosila o vyproštění ze škvíry mezy zadnímy sicnama 

- Přílohy
-
- Výlet pro emko 20.7.04 021.jpg (146.41 KiB) Zobrazeno 3203 x
a pak že to nejede ......
včetně mého tolik oblíbeného komentáře
http://depo.bluetone.cz/download.php?ke ... &recp=1433

http://depo.bluetone.cz/download.php?ke ... &recp=1433
Bombarder píše:po shlednuti fotek me docela sere, ze jsem nejel. ale bylo fakt dost dusno. jak jsi spranve podotkl, jen pro ty co maji funkcni klimu..
k autum asi neni co dodat..
Z toho si nic nedělej,obvolal jsem nebo kontaktoval asi 7lidí.....výsledek a počet zúčastněných vidíš....

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Bombarder píše:po shlednuti fotek me docela sere, ze jsem nejel. ale bylo fakt dost dusno. jak jsi spranve podotkl, jen pro ty co maji funkcni klimu..
k autum asi neni co dodat..
Z toho si nic nedělej,obvolal jsem nebo kontaktoval asi 7lidí.....výsledek a počet zúčastněných vidíš....musíme spolu někde o víkendu zajet
jestli nebude vedro, tak klidne. vzal bych kameru natocil nejakou brutalitu, jak jezdi M3 pro verne fanousky klubu..

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný kárky, hlavně že ti to už jezdí, je to krasavice a doufam, že ti bude bezproblémů sloužit 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
No mě jsi nevolal, nezapomeň, že když už mi to nechceš půjčit, tak jsi mi slíbil, že uděláme projížďku
Valíme zítra ráno z rajchu domů, dneska nám skončila škola, tak aby jsme s Nikitou stihli večer v Brně ty sprinty, bude fun
Jinak pokud bude zájem, uděláme o víkendu nějaký moravský regionál, ne? Já bych jel i bez klimy, mě pěkné počasí vůbec nevadí, od čeho mám okna a šíbr
Takže kde, kdy, kdo?

Jinak pokud bude zájem, uděláme o víkendu nějaký moravský regionál, ne? Já bych jel i bez klimy, mě pěkné počasí vůbec nevadí, od čeho mám okna a šíbr

Takže kde, kdy, kdo?
Hanz píše:no pekna Mka .-) jinak pekny GT lizatko na tom tvojem narazniku, Rene, je to celkem vzacnost...
ale rejpnu si do toho videa... to je kua o nicemsetrite beňo-pneu nebo co?
))
Kámo Michal to auto má asi 3 dny a najel v tom 200km co by měl jako předvádět??? a dál to nebudu rozebírat,kdybys trošku popřemýšlel tak ti to dojde

to Klakson: kámo,to tě přestane bavit obvolávat lidi a prosit aby zajeli někde na malej pokec o těchto nádhernejch autech... ale přiznám se,že jsem si na tebe vzpomněl,ale jak říkám...z mejch zkušeností 10x zavolám nebo napíšu jestli by se něco nepodniklo a 9x nikdo nemá zájem,no leda,že by se to konalo u něho za barákem...to by snad o tom pouvažovali...

Jawak píše:No mě jsi nevolal, nezapomeň, že když už mi to nechceš půjčit, tak jsi mi slíbil, že uděláme projížďkuValíme zítra ráno z rajchu domů, dneska nám skončila škola, tak aby jsme s Nikitou stihli večer v Brně ty sprinty, bude fun
Jinak pokud bude zájem, uděláme o víkendu nějaký moravský regionál, ne? Já bych jel i bez klimy, mě pěkné počasí vůbec nevadí, od čeho mám okna a šíbr![]()
Takže kde, kdy, kdo?
Jardo máš pocit,že emko je auto na půjčování? nejsem lakomej,pokud vím ,že je ten dotyčnej seriózní a nedej bůh by se něco přihodilo bez keců emko zaplatí....Navíc si myslím,že je to docela nebezpečné auto, a ty jardo ještě nejseš vyzrálej na emko

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Z toho si nic nedělej,obvolal jsem nebo kontaktoval asi 7lidí.....výsledek a počet zúčastněných vidíš....musíme spolu někde o víkendu zajet
A mi nikdo nevolal

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:jseš moc hrr,jedeš pořád co to dá at jedeš v čemkoliv a to není moc dobrý....
Jak hrr? Pospíchám!

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Hanz píše:no pekna Mka .-) jinak pekny GT lizatko na tom tvojem narazniku, Rene, je to celkem vzacnost...
ale rejpnu si do toho videa... to je kua o nicemsetrite beňo-pneu nebo co?
))
to Klakson: kámo,to tě přestane bavit obvolávat lidi a prosit aby zajeli někde na malej pokec o těchto nádhernejch autech... ale přiznám se,že jsem si na tebe vzpomněl,ale jak říkám...z mejch zkušeností 10x zavolám nebo napíšu jestli by se něco nepodniklo a 9x nikdo nemá zájem,no leda,že by se to konalo u něho za barákem...to by snad o tom pouvažovali...
no však se nic neděje, až budou mít E30ky v Lánově sraz tak určitě dorazíte, nebo zase v Mimoňi.