svob píše:[quote="M3maniac"][quote="Bombarder"]to fakt nechapu, porad same blesky a tady hovno.
škoda,že nikdo nezachytil ten hardcoor ve dvou kilech těsně před těma svodidlama ... to by byl záběr M3 a 10cm za ní M5
P.S. závidím svobovi ,že to moh pěkně sledovat !
Jo, prostě nádhera... příště to chce kameru... Mka mají navrh - já už šel z 200km/h na brzdy před zatáčkou, ale oni mě ještě předjeli (neznali cestu) a výsledek byl úžasnej - M3 první a za ní M5 do zatáčky bokem z 200km/h (vlastně možná i víc)...
Me to moc uzasny neprislo, malem jsem z toho mel hnedou carku na slipech... [/quote]
Hm pekna akce sakra at to je nekdy v Praze a rad prijedu...
Ad M3 versus M5 - to je tezky i kdyz zase v tom driftu s tou "masou" mam takovej dobrej pocit zkroceni vahy...
HEERY píše:Hm pekna akce sakra at to je nekdy v Praze a rad prijedu... Ad M3 versus M5 - to je tezky i kdyz zase v tom driftu s tou "masou" mam takovej dobrej pocit zkroceni vahy...
No tak kluku,uvědom si,že jsou i jiná města než Praha.Byli tam lidi z Ostravy,Opavy,Brna a okolí a taky z Prahy....
HEERY píše:Hm pekna akce sakra at to je nekdy v Praze a rad prijedu... Ad M3 versus M5 - to je tezky i kdyz zase v tom driftu s tou "masou" mam takovej dobrej pocit zkroceni vahy...
No tak kluku,uvědom si,že jsou i jiná města než Praha.Byli tam lidi z Ostravy,Opavy,Brna a okolí a taky z Prahy....
Pěkný , málo který lidi z Prahy uznají i jiný města. Konečně někdo normální.
Super, tak kdy bude repete?
Jak se tak dívám tak slovo píčo,píčo nepoužil jen LukasH akorát to bylo po našemu pičo,pičo ... tak elegantně krátce otázkou je kolik bylo těch čárek ve slipech
Jo a dík patří Bombardérovi za chladnou hlavu a pěkný záběr akorát škoda,že to netočil někdo ze zadu,bylo by to 10x zajímavější myslím... jak má Robert plné ruce práce
M3maniac píše:Jo a dík patří Bombardérovi za chladnou hlavu a pěkný záběr akorát škoda,že to netočil někdo ze zadu,bylo by to 10x zajímavější myslím... jak má Robert plné ruce práce
M3maniac píše:Jo a dík patří Bombardérovi za chladnou hlavu a pěkný záběr akorát škoda,že to netočil někdo ze zadu,bylo by to 10x zajímavější myslím... jak má Robert plné ruce práce
Moc pekny, jen ta kamera skresluje rychlost tak nevim jak asi jedete rychle.
Ale to brzdeni je kolem tech 200 jak psal Svob?
Proc tolik povyku? Vsak jsi to Rene zvladl v pohode, nebo ti to tam take ujelo?No fakt skoda ze jsem tam nebyl, to jsou akce kde jdu na doraz....
kaca píše:psena mě v tom předběhl...chtěla jsem se zeptat kolik že jsi to jel?
Nevím v takových situacích tacho nesleduji já myslel tak 180,ale Lopolo mi řek,že tolik jel on a svob,že když jsem ho míjel 200 ,tak asi něco přes .... no a kdybych to tam znal,mohlo to bejt ještě zajímavější...
Tak jsem se na to jeste jednou podival a pochopil. Myslim, ze jsi s takovou zatackou nepocital...ona se pak staci vic nez napred vypada, znam ji moc dobre....
psena píše:Moc pekny, jen ta kamera skresluje rychlost tak nevim jak asi jedete rychle. Ale to brzdeni je kolem tech 200 jak psal Svob? Proc tolik povyku? Vsak jsi to Rene zvladl v pohode, nebo ti to tam take ujelo?No fakt skoda ze jsem tam nebyl, to jsou akce kde jdu na doraz....
na tom videu to vypada trochu nudne, ale realita byla upne jinde.... v tom miste jsem si taky malem kaknul (v cca 170)
kaca píše:psena mě v tom předběhl...chtěla jsem se zeptat kolik že jsi to jel?
Nevím v takových situacích tacho nesleduji já myslel tak 180,ale Lopolo mi řek,že tolik jel on a svob,že když jsem ho míjel 200 ,tak asi něco přes ....
A doprdele... Jeste ze sem s tebou nejel... Bych mel asi hnedku na trenclach... My jeli hezky v klidu, horsi je ze ste se nam schovali za tou zatackou a my nevedeli kudy kam...
psena píše:Tak jsem se na to jeste jednou podival a pochopil. Myslim, ze jsi s takovou zatackou nepocital...ona se pak staci vic nez napred vypada, znam ji moc dobre....
No v prvé řadě jsem asi 3vteřiny před tou deltou viděl ve špíglu nějakou posranou limuzínu myslím Robertovu a pro jistotu jsem to vzal do prava,aby se nic nestalo.... kdybych jel do leva a robert tu lokomotivu náhodou na tom bordelu co tam byl neubrzdil ,byl by průser jako kráwa !!!
psena píše:Moc pekny, jen ta kamera skresluje rychlost tak nevim jak asi jedete rychle. Ale to brzdeni je kolem tech 200 jak psal Svob? Proc tolik povyku? Vsak jsi to Rene zvladl v pohode, nebo ti to tam take ujelo?No fakt skoda ze jsem tam nebyl, to jsou akce kde jdu na doraz....