skautik píše:brabus píše:Že u příspěvků mají někteří fotku káry s autem jsem si všiml,ale myslel jsem,že to je individuální - prostě kdo si ji tam dal,ten jí tam má.Že se za to platí jsem netušil ikdyž brácha ji tam má,ale nemluvili jsme o tom.Mimo jiné máme u nás založený motoklub a příspěvky jsme vyřešili následovně.Pořádáme 2 dení výstavy se vstupným,které je pak poukázováno na bankovní ůčet klubu.Taky pořádáme srazy,kde se vybírá za stání - samozřejmě hlídané,zajištěna strava a ubytování a orientační jízdy.Je u toho zábava a sjíždějí se motorkáři z celé republiky i z Polska.Peníze má na starosti pokladník,zvolený radou a při schůzi skádá ůčtyVydělané peníze se používají na zalepení klubových akcí a jiných aktivit spojených s klubovou činností.Například zajištění klubových triček s logem klubu atd.Příspěvky platí jednorázově nový každý nový člen.Všichni tady jste - nebo alespon většina je - mobilní,tak není problém domluvit termín srazu a udělat mejdan a u toho vyřešit tady ten klubový problém.Nemusíme se scházet každý měsíc,ale jednou za rok to snad jde,ne
A pak až se sejdem se to dá v klidu a rychle vyřešit.Jsme přece dospělí,né
![]()
![]()
o tom dost pochybuju...ikdyz je pravda, ze jestli se na tom "sraze" objevi 10 lidi bude to uspechmozna by se dalo i dohodnout...
Já jsem pro,dohodnout se a udělat srazík.Všichni tady jste fandové,jezdíte po různých akcích,tak co udělat akci svou?Benzín by problémy neměl dělat - přece nejste žádné socky