jasne ze delam, zrovna jsem se vratil z dvou akci (obe byli dneska) Nejprve jsme rano v sedmi vyskolili 8:0 tym PB Upice (8 clenu) a potom jsme odpoledne vyskolili Policajty z Dobrusky a jejich znamy ( nas bylo 8 jich 15) tak jsme jim dali 5:0 .... zuper akce ve stary cihelne fotky budou u me na webu ..... casem . http://www.paintball.kvalitne.cz
Jinak na akcicku samo jedu !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras: Jen mě tak okrajově napadlo, pokud by ovšem byl dostatek zájemců, dát v rámci víkendového srazu, kdy bude času mnoho a chuti túrovat miláčky bude ubývat, takové menší paintballové střetnutí. A jestli bys byl ochoten vzít pár flint a pytlík kuliček (samozřejmě za adekvátní náhradu). Myslím, že by se to i zarytým pacifistům mohlo zalíbit
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
stealth píše:patras: Jen mě tak okrajově napadlo, pokud by ovšem byl dostatek zájemců, dát v rámci víkendového srazu, kdy bude času mnoho a chuti túrovat miláčky bude ubývat, takové menší paintballové střetnutí. A jestli bys byl ochoten vzít pár flint a pytlík kuliček (samozřejmě za adekvátní náhradu). Myslím, že by se to i zarytým pacifistům mohlo zalíbit
to by snad slo, jestli se mi to vejde do auta - mohl bych sehnat tak kolem 16 zbrani - jde jen o to jestli by tam bylo kde hrat a kdo by si chtel zahrat ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:to by snad slo, jestli se mi to vejde do auta - mohl bych sehnat tak kolem 16 zbrani - jde jen o to jestli by tam bylo kde hrat a kdo by si chtel zahrat ...
myslim, ze bude bohate stacit 8 flint a muzem udelat druzstva po 4 ... co na to skautik ? bude tam nejakej les nebo volnej plac s prirodnima prekazkama pro par magoru ?
patras píše:to by snad slo, jestli se mi to vejde do auta - mohl bych sehnat tak kolem 16 zbrani - jde jen o to jestli by tam bylo kde hrat a kdo by si chtel zahrat ...
myslim, ze bude bohate stacit 8 flint a muzem udelat druzstva po 4 ... co na to skautik ? bude tam nejakej les nebo volnej plac s prirodnima prekazkama pro par magoru ?
mozna by nebylo spatne vzdy dvojice. ridic+strelec+auto s sibrem...